Klasik Eşya Alanlar, Alan Yerler

Klasik eşya nedir?

İsterseniz ilk önce hem klasik eşya tanımını yapalım daha sonra da konu ile ilgili bilgi verelim. Klasik eşya, antika eşya değeri taşımayan ancak kullanılabilir durumda olan, eskilerden kalmış, görsel açıdan hala beğeni toplayan, vintage veya country şeklinde de adlandırılan eşyalardır.
Özellikle dedelerimizden, ninelerimizden bizlere, üçüncü veya dördüncü kuşağa kalan eşyalar klasik eşya olarak adlandırılır. Sizlerin de bu tarz eşyalarınız var ve elden çıkarmak istiyorsanız bizleri istediğiniz zaman arayabilir, fiyat alabilir, aynı gün içinde nakit ödemesini alarak satabilirsiniz.
Eşyalarınızın fiyatlandırması ve alım süreci nasıl başlayıp nasıl devam ediyor? Bu bir çok müşterimizin merak ettiği bir konu olduğu için bilgi vermek istedik. Elden çıkarmak istediğiniz klasik eşya veya eşyalarınızın bizlere whatsapp veya email yolu ile fotoğraflarını gönderirseniz sizlere anında fiyat verebiliyoruz. Verdiğimiz fiyat konusunda anlaşmamız durumunda aynı gün adresinizden teslim alıyor sizlerden nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
Ne tür eşyalar alıyoruz? Eski yatak odası, klasik yemek odası, berjer, aslan ayak mobilya, el halısı, Hereke halısı, Bünyan halısı, gümüş obje, eski saat, kitap, hat yazısı, işlemeli bez, tuğra, ferman, varaklı koltuk, eskitme mobilya, rustik mobilya, deri koltuk, chester koltuk gibi eşyalarınızı satın alıyoruz.
Bizleri irtibat numaralarımızdan haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere en kaliteli ve hızlı hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?