Libadiye 2. İkinci El Eşya Alanlar

Üsküdar ilçesinin en kalabalık bölgelerinden birisi olan Libadiyeikinci el eşya ve spot eşya için yoğun şekilde hizmet verdiğimiz semtlerimizden birisidir. Burada yaşayan müşterilerimiz elden çıkarmak istedikleri eşyalar için bizleri arayabilir, eşyaları hakkında fiyat alabilir, aynı gün içinde nakit olarak satabilirler. Sizlere nasıl ve ne şekilde hizmet veriyoruz? Bu yazımızda maddeler halinde sizlere bu bilgileri aktaracağız.
  • Öncelikle satacağınız 2.el eşya için bizlere fotoğraf göndermeniz süreci son derece hızlandıracaktır. Whatsapp veya email yolu ile son derece hızlı şekilde sizlere bilgi verebiliriz.
  • Fotoğraflarını incelediğimiz ikinci el eşya için sizlere fiyat veriyor, anlaşma halinde nakit ödemesini yaparak nakliye ve taşıma işlemleri için hiçbir ücret talep etmeden teslim alıyoruz.
  • Libadiye ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, kurutma makinesi, koltuk takımı, L koltuk, elektronik eşya, ses sistemi, elektronik eşya, Led televizyon, Lcd televizyon, yatak odası, yemek odası, gümüş eşya, eski obje, el halısı, Hereke halı, Bünyan halısı, gümüş obje, plak, pikap, piyano gibi eşyalarınızı alıyoruz.
İkinci el eşya satış süreci bu kadar kısa ve basittir. Açıkcası yapmanız gereken tek şey bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz yeterlidir. Gerisi tamamen bizim tarafımızdan halledilecek bir süreçtir. İstanbul ve çevresinde ikamet ediyorsanız bizlere haftanın 7 günü ulaşabilirsiniz.
Son derece zahmetsiz ve güvenilir şekilde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarız.
ikinci el koltuk takımı alanlar
ikinci el koltuk takımı alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?