Sapanbağları 2. İkinci El Eşya Alanlar

Evinizde veya iş yerinizde artık kullanım dışında kalan, sizler için fazlalık olan eşyalarınız için bizleri arayarak aynı gün içinde elden çıkarabilirsiniz. Pendik ilçesinin gelişen semtlerinden birisi olan Sapanbağları semti ikinci el eşya için de hizmetimiz aynı kalite ve hızda sağlanmaktadır. Satmak istediğiniz eşyalarınız için bizleri irtibat numaralarımızdan arayabileceğiniz gibi whatsapp veya email yolu ile de bilgi alabilirsiniz.
Elden çıkarmayı düşündüğünüz eşya pek çok türde olabilir. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, L koltuk, klima, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, mobilya, el halısı, gümüş eşya, Hereke halı, Bünyan halısı, termosifon, bilgisayar gibi eşyalarınızı ikinci el veya spot olarak nakit ödemesini yaparak alabiliriz.
Nasıl fiyat alacağınız konusunda sizlere şu şekilde yardımcı olabiliriz. Whatsapp veya email yolu ile bizlere eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz durumunda sizlere en kısa süre içinde fiyat verilecektir. Alım ve fiyatlandırma sırasında bizler için önemli olan eşyalarınızın temizliği, sağlamlığı ve kullanılabilir durumda olmasıdır. Fotoğraf ile fiyat alarak hem kendinize hem de bizlere önemli bir zaman kazandırabilirsiniz.
Sapanbağları ikinci el eşya alım sürecinde sizlerden en küçük bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyor, kendi elemanlarımız ve araçlarımızla adresinizden teslim alıyoruz.
Sapanbağları ve İstanbul sınırların içindeki bir başka semtte haftanın 7 günü hizmetinizdeyiz. Bizleri arayarak eşyalarınızı güven içinde, zahmetsizce satabilirsiniz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?