Toplu Eşya Alanlar

Toplu eşya satmak istediğiniz zaman bizleri arayarak fiyat alabilir, aynı gün içinde nakit olarak satabilirsiniz. Toplu eşya bir çok eşya grubunda olabilmektedir. Örneğin bir beyaz eşya bayisi dükkanını kapatacağı zaman bizleri arayarak eşyalarının marka ve modelini söyleyerek elindeki beyaz eşyalarını toplu halde satabilir.
Toplu eşya; komple ev eşyası olabileceği gibi, kapanan otel malzemesi, ofis mobilyası, buzdolabı, çamaşır makinesi, bilgisayar, laptop, elektronik eşya, klima, büro buzdolabı, derin dondurucu, Lcd televizyon, Led televizyon, çekyat, baza, yatak ve bunun gibi pek çok eşyanın toplu alımını yapabiliyoruz.
Toplu eşya alımı yaparken bizim için önemli olan temiz ve sağlam olmasıdır. Sıfır veya ikinci el olarak da toplu eşya alımı yapılabileceği için sıfır toplu eşya alacağımız zaman kolilerinin ve düzenlenmiş bir faturasının olması size vereceğimiz fiyatı arttıran etkenlerdendir.
İkinci el toplu eşya alımında ise yazımızın başında da belirttiğimiz gibi temiz, sağlam ve çalışır durumda olmasına özen göstererek alıyoruz. Sıfır veya ikinci el olsun toplu eşya alacağımız zaman ödemesini nakit yapıyor, nakliye ve taşımasını kendi aracımız ve elemanlarımızla sağlıyoruz.
İstanbul sınırları içinde hatta çevre illerde bulunan sıfır veya ikinci el toplu eşya satışı için bizleri haftanın 7 günü arayabilirsiniz. Sizlere en hızlı hizmeti en kısa süre içinde vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?