Velibaba Mahallesi 2. İkinci El Eşya Alanlar

Velibaba mahallesi ikinci el eşya satışı yapmayı düşünen ancak bunu nasıl yapacağını bilemeyen müşterilerimiz bizleri haftanın 7 günü arayabilir, eşyalarını aynı gün içinde elden çıkarabilirler. Son zamanlarda insanlar ellerindeki fazlalık eşyalarını çeşitli yöntemlerle ellerinden çıkarmakta, sağa sola bedava dağıtma gibi bir hataya düşmemektedirler. İkinci el eşya satışı yapmanın en kolay ve hızlı yöntemi ise bizleri arayarak aynı gün içinde elden çıkarmaktır.
Nasıl yapacağınız konusunda bir fikriniz yoksa sizlere detaylı bir şekilde bilgi verelim. Eşyalarınızın whatsapp veya email yolu ile fotoğraflarını bizlere göndererek anında fiyat alabilirsiniz. Aldığınız fiyat konusunda anlaşma sağlanması halinde aynı gün içinde adresinize ulaşıyor, ödemesini nakit olarak yapıyoruz. Burada önemli olan bir detaydan bahsetmek istiyoruz. Eşyalarınızın fotoğraflarda görünmeyen kusurları varsa bizlere bu kusurlardan bahsetmeniz hem sizler hem de bizler için daha iyi olur. Velibaba 2.el eşya alımı yaparken sizlerden en küçük bir nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, Led televizyon, Lcd televizyon, beyaz eşya, klima, elektronik eşya, ses sistemi, koltuk takımı, mobilya, el halısı, eski eşya, klasik eşya, spot eşya, sıfır beyaz eşya, sıfır eşya alımı için Velibaba veya bir başka semtte sizlere en hızlı hizmeti veriyoruz.
Pendik ilçesinin gelişen ve gittikçe kalabalıklaşan semti Velibaba için bizleri haftanın 7 günü arayabilir, ikinci el eşya satışını gününde yapabilirsiniz.
ikinci el beyaz eşya alanlar
ikinci el beyaz eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?