Zeytinburnu 2. İkinci El Eşya Alanlar

Zeytinburnu ikinci el eşya satışı için kimi arayacağınızı bilmiyor musunuz? Eşyalarınız ister sıfır olsun ister 2.el bizleri arayarak fiyat alabilir, aynı gün elden çıkarabilirsiniz. Peki bu işlem için ne yapmanız gerekiyor? Nasıl bir yol izlemelisiniz? Çok basit. Bizlere irtibat numaralarımızdan, whatsapp hattımızdan veya email adresimizden ulaşarak eşyalarınızın durumu ve türü hakkında bilgi vererek fiyat bilgisi alabilirsiniz.
İkinci el eşya alımı için Zeytinburnu adresinize gelerek fiyat verebileceğimiz gibi, trafik ve iş yoğunluğunun verdiği sıkışıklıktan kaynaklanan durumlarda whatsapp veya email üzerinden göndereceğiniz fotoğraflar ile de fiyatlandırma yapabiliriz. Fotoğraflar üzerinden bir ön bilgi sahibi olmamız hem sizin hem de bizim işimizi hızlandıracaktır.
Ne tür eşyalar alıyoruz? Bu soru müşterilerimiz tarafından çok sorulmaktadır. Zeytinburnu İkinci el buzdolabı, Lcd televizyon, Led televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, klima, koltuk takımı, L koltuk, masa sandalye, el halısı, Hereke halı, Bünyan halı, gümüş eşya, antika eşya, klasik eşya, plak, pikap, piyano, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı alıyoruz. Bu ürünlerinde alımında ise en çok; temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olmasına dikkat ediyoruz.
Zeytinburnu veya bir başka ilçeden ikinci el eşya, eski eşya satışı yapacağınız zaman bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. Sizlere mümkün olan en yüksek fiyatı vermeye gayret ediyoruz. Herhangi bir nakliye ücreti talep etmeden, sizleri zahmete sokmadan eşyalarınızı adresinizden teslim alıyor, ödemesini nakit olarak yapıyoruz.
ikinci el led televizyon alanlar
ikinci el led televizyon alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?