Zincirlikuyu 2. İkinci El Eşya Alanlar

Zincirlikuyu eski eşya ve ikinci el eşya satışı yapmak istiyor ve nere ile irtibata geçeceğinizi bilmiyor musnuz? Bizleri arayarak satmak istediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile göndererek anında fiyat alabilir, aynı gün içinde elden çıkarabilirsiniz. Bu işlemi nasıl yapacaksınız? Eşyalarınız neye göre ve nasıl fiyatlandırılacak? Bu ve bunun gibi merak ettiğiniz konular için sizlere bu yazımızda geniş bilgi vermek istiyoruz.
  1. Eşyalarınızı nasıl fiyatlandırıyoruz? : Eşyalarınızın temizliği, türü, markası ve kaç sene kullanıldığı bizler için çok önemlidir. Bunun için bizlere eşyanızın fotoğraflarını whatsapp veya email yolu ile gönderirseniz sizlere son derece hızlı şekilde fiyatlandırma yapabiliriz.
  2. Ne tür ikinci el eşya alıyoruz? : Evinizde veya iş yerinizde artık kullanmadığınız, sizler için fazlalık durumunda olan buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, termosifon, elektronik eşya, ses sistemi, Led televizyon, Lcd televizyon, mobilya, koltuk takımı, L koltuk, elbise dolabı, yatak odası, yemek odası, klasik eşya, plak, pikap, piyano, oymalı koltuk takımı, varaklı mobilya, aslan ayak mobilya, gümüş eşya, el halısı, el dokuma halı ve bunun gibi eşyalarınızı Zincirlikuyu adresinizden nakit alıyoruz.
  3.  Nakliye kime ait oluyor? : Zincirlikuyu 2.el eşya alımı sırasında ihtiyaç duyulan bütün nakliye ve taşıma işlemlerini bizler karşılıyoruz. Sizlerden hiçbir ücret talep edilmiyor.
Zincirlikuyu bölgesi için ikinci el eşya, eski eşya ve klasik eşya alımı için sizlere en kısa sürede en hızlı hizmeti veriyoruz. Bizleri hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.
ikinci el eşya alanlar
ikinci el eşya alanlar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?