2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

Evinizde veya iş yerinizde atıl durumda olan, kullanmadığınız ve satmak istediğiniz beyaz eşyalarınız için bizi arayabilirsiniz. Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, led televizyon gibi eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize whatsapp veya email ile gönderebilir, fiyat alabilir, anlaşma sağlanması halinde ise aynı gün içinde veya müsait olduğunuz gün adresinizden nakit satabilirsiniz.

İkinci el beyaz eşya satmak bu kadar kolay. Önemli olan çalışır durumda, temiz ve sağlam olmasıdır. Sizlerden aldığımız ikinci el beyaz eşyaları müşterilerimize gönül rahatlığı ile satabilmemiz için mutlaka çalışır durumda olmasına dikkat ederiz. Arızalı ürünleri alıp tamir ettikten sonra satışa sunma gibi bir ticari anlayışımız olmadığı, müşterilerimize orjinal ürünlere satmaya gayret ettiğimiz için bu konuda titiz davranıyoruz. Firmamız sizden gelen taleplere ve eşyalarınızın durumuna göre İstanbul'un tamamına, hatta çevre illere kadar hizmet vermektedir.

İkinci el Arçelik, Beko, Bosch, Siemens, Regal, Altus, Profilo, Vestel, Ariston, İndesit, Samsung, Lg gibi bilinen markaların ürünleri müşterilerimiz tarafından daha çok tercih edildiği için sizden alım yapacağımız zaman bu markaların ürünlerini daha yüksek fiyattan alıyoruz. Siz de ikinci el beyaz eşya satmak istiyorum diyorsanız bizi arayabilir veya iletişim formumuzu doldurarak size geri dönüş yapmamızı isteyebilirsiniz.

Haftanın 7 günü aktif olarak hizmet veriyoruz. Bizi istediğiniz gün, mesai saatleri içinde arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?