Bakırköy 2. İkinci El Eşya Alanlar



İkinci el eşya çok geniş bir kavramdır. Evinizde, iş yerinizde, garajınızda, apartman depolarınızda, çatı katınızda birikmiş, satılmayı bekleyen pek çok eşya bulunabilir. Bunları daha fazla bekletmek ve kendinize yük etmek yerinde bizi arayarak ikinci el olarak satabilirsiniz. Bakırköy ikinci el eşya alışı için bölgeye, haftanın 7 günü hizmet veren arkadaşlarımız, sizden de eşyalarınızı çok kısa süre içinde satın alacaktır.

Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçerek eşyalarınız hakkında detaylı bilgi vermek veya mümkünse fotoğraflarını göndererek fiyat teklifimizi almaktır. Eğer vereceğimiz fiyat sizin için de uygunsa, arkadaşlarımız sizin istediğiniz gün Bakırköy bölgesindeki adresinize gelerek alım işlemlerini başlatıyor. Nakliye aracı ve elemanlar, firmamız bünyesinde çalıştığı için, nakliye ve yükleme işlemleri için sizden en ufak bir ücret talep etmiyoruz.

Eşyalarınızın fiyatlandırılması noktasında bizim için önemli olan şey temizlik, satılabilirlik ve modeldir. Bir eşya ne kadar yeniye yakın, sağlam ve model olarak insanlara hoş gelecek bir eşya ise o kadar yüksek fiyattan alınır. El halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik mobilya gibi eşya türlerinde ise işçiliğe, malzeme kalitesine ve modele bakılır.

Firmamız uzun yıllardır ikinci el eşya ve eski eşya sektöründe faaliyet göstermekte, eşyalarınızı mümkün olan en yüksek fiyattan satın almaktadır. Güven içinde, zahmet çekmeden, kötü sürprizler yaşamadan, zamanında ve anlaştığımız fiyattan ikinci el eşya satışı yapmak için bizi sadece Bakırköy bölgesinden değil her yerden arayabilirsiniz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?