El Halısı Alanlar

El halısı satmak istediğinizde güvenilir, işinin ehli bir yer ararsınız. İstersiniz ki halınız değerinde satılsın ve değeri konusunda kimse sizi yanlış yönlendirmesin. O zaman çalıştığınız yere, yani halınızı kime satacağınıza dikkat etmelisiniz. Firmamız İstanbul'un tamamına el halısı alımı için hizmet vermektedir. Nasıl mı? İsterseniz yazımızın devamında size, nasıl hizmet alacağınızdan ve halılarınızın nasıl ve neye göre fiyatlandırılacağından bahsedelim.

Öncelikle yapmanız gereken hangi halıyı/halıları satacağınıza net olarak karar verin. Daha sonra bizimle irtibata geçerek halınızın fotoğraflarını çekip bize gönderebilir veya adresinize davet ederek yerinde görmemizi sağlayabilirsiniz. Fotoğraf veya yerinde görme bizim fiyatlandırma yöntemlerimizdir. Hangisi ile olursa olsun kısa sürede fiyat alabilir, kabul etmeniz halinde çok kısa sürede adresinizden nakit satabilirsiniz.

Önemli olan halınızın hangi yöreye ait olduğu, renkleri, desenleri, motifleridir. Çok değerli bir halının yırtıklarının olması, renklerinin dağılmış olması, yıpranmış olması almamızı engelleyebilir. Çünkü el halısı onarılması zahmetli ve maliyetli bir iştir. Bu yüzden genelde temiz el halısı almak istiyoruz. Arkadaşlarımız halınıza baktığı zaman hangi yörenin halısı olduğunu ve satılabileceği fiyatı tespit edebiliyor.

El halısı alanlar içerisinden firmamız Umut Spot'u tercih etmeniz halinde mümkün olan en kaliteli hizmeti alırsınız. Hereke, Sivas Cezaevi, Ladik halısı, Buhara halısı, İpek halı gibi bilinen ve çok hızlı alınıp satılan böyle halıların alımını da yapıyoruz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?