İkinci El Koltuk Takımı Alanlar

Evinizde veya iş yerinizde satılmayı bekleyen ikinci el koltuk takımı için bizi hemen arayabilirsiniz. Arkadaşlarımız sizden koltuğunuzla ilgili bilgi alacak, mümkünse fotoğraflarını göndermenizi rica edecektir. Fotoğraf gönderme işlemi whatsapp veya email ile çok kısa sürede, hızlı şekilde yapılabilir. Gelen fotoğraflar arkadaşlarımız tarafından incelendikten sonra size geri dönüş yapılacak, fiyat teklifimiz iletilecektir.

Peki fiyat teklif ederken nelere dikkat ediyoruz? Bir başka deyişle fiyatı arttıran etkenler nelerdir? İsterseniz bunları detaylandıralım ki daha anlaşılır olsun

  1. Koltuğunuzun temiz ve sağlam olması
  2. Bilinen bir markasının olması
  3. Tercih edilen bir model olması
  4. Yanık, yırtık, çökme gibi defolarının olmaması
Yukarıda saydığımız detayların bir arada olması halinde size teklif edeceğimiz fiyat yükselecektir. Fiyat konusunda anlaşma sağlanması halinde arkadaşlarımız adresinize gelecek, kendi aracımız ve elemanlarımızla alım yapacaklardır. İkinci el koltuk alacağımız zaman, anlaştığımız ücreti size nakit ödüyor, nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemleri kendimiz yaptığımız gibi sizden hiçbir ücret talep etmiyoruz. L koltuk, chester koltuk, avangard koltuk, deri koltuk, nubuk, retro, country, klasik koltuk takımlarınız için yüksek fiyattan alım yapıyoruz.

İstanbul ve çevresine hizmet veren firmamız sizden de koltuğunuzu mümkün olan en yüksek fiyattan alacaktır. Bizi hiç çekinmeden, tereddüt etmeden, haftanın 7 günü arayabilir, müşteri odaklı ve kaliteli hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak ve bizi yakından tanımak için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

0533 493 33 90


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?