Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

İkinci el eşya satacağınız zaman en yüksek fiyattan satmak istemeniz en doğal hakkınız. Ancak dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da güvenilir bir esnafla çalışmaktır. İkinci el eşya ve eski eşya satışınız için size mümkün olan en yüksek fiyatı teklif edecek olan firmamız, istediğiniz gün ve saatte adresinizden nakit alım yapacaktır. İstanbul sınırları içine hatta çevre ilçelere bile hizmet verebilen ekibimiz Kartal bölgesi için de size en hızlı ve kaliteli hizmeti verecektir.

Daha önce eşya satmamış, genelde sağa sola bedava dağıtmış, süreç hakkında bilgisi olmayan müşterilerimiz için detaylardan bahsedecek, Kartal ikinci el eşya alanlar arasından neden bizi tercih etmenizi istediğimizi anlatacağız. İsterseniz maddeler halinde sıralama yapalım ki çok daha anlaşılır olsun.

  • Satacağınız eşyaların neler olduğuna net olarak karar verdikten sonra bizi arayıp detaylı bilgi verebilir, isterseniz fotoğraflarını göndererek çok kısa süre içinde fiyat alabilirsiniz.
  • Gönderdiğiniz ikinci el eşya fotoğrafları arkadaşlarımız tarafından incelenecek, en kısa sürede fiyat teklifimiz size iletilecektir.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanması halinde eşyalarınız istediğiniz gün, anlaştığımız fiyattan adresinizden alınacaktır.
  • Nakliye, yükleme, taşıma gibi işlemlerin tamamı firmamıza ait olduğu için sizden en ufak bir ücret talep edilmeyecektir.
Kartal ikinci el eşya satışınız için bize ulaşabilir ya iletişim formumuzu doldurarak bize size ulaşmamızı isteyebilirsiniz. Firmamız Kartal ilçesi için haftanın 7 günü aktif olarak çalışmaktadır.

0533 493 33 90



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?