Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ataşehir ilçesinin herhangi bir semtinde ikamet ediyor ve fazlalık durumdaki eşyalarınızı elden çıkarmak mı istiyorsunuz? Ne yapmalı, kim başvurmalısınız? Bizi arayarak detaylı bilgi alabilir, ne yapacağınız hakkında kafanızdaki soru işaretlerinden kurtulabilir ve ikinci el eşya satışınızı çok kısa süre içinde yapabilirsiniz. Yazımızın devamında size yazılı olarak da bilgi vermek istiyoruz.

Anadolu Yakası ilçeleri içinde en çok hizmet verdiğimiz yerlerden biri de Ataşehir bölgesidir. Sizden gelen talepleri büyük bir dikkatle değerlendiren arkadaşlarımız gerekirse adresinize gelerek, mümkünse göndereceğiniz ikinci el eşya fotoğrafları üzerinden bir değerlendirme yaparak fiyat teklifimizi iletiyor. Eşyalarınızın fotoğraflarını göndermeniz hem size hem bize önemli bir zaman kazandıracak, ön bilgi almamıza yardımcı olacaktır. Whatsapp veya email ile çok kısa süre içinde bu işlemi yapabilirsiniz.

Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra istediğiniz gün ve istediğiniz saatte ekibimiz adresinize gelerek eşyalarınızın alımı yapıyor. Alım yaparken kendi aracımızı ve elemanlarımızı kullanıyor, sizden en ufak bir nakliye veya hamaliye ücreti talep etmiyoruz. Ataşehir ikinci el eşya alımı için müşterilerimize memnun kalacakları, hassas ve kaliteli hizmet veriyoruz. Söz verdiğimiz gün ve saatte adreslerinde oluyor, zahmet vermiyor, tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz.

Yalnızca Ataşehir bölgesinden değil İstanbul'un hemen hemen her bölgesinden ikinci el beyaz eşya, mobilya, klasik eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, elektronik eşya, ses sistemi, led televizyon, yatak odası, koltuk takımı, yemek odası, ofis mobilyası, deri koltuk, gümüş eşya, eski obje, el halısı gibi pek çok eşyanızın alımını yapıyoruz. Bizi hiç çekinmeden arayabilir, ya da internet sayfamızdaki iletişim formunu doldurarak sizi aramamızı isteyebilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?