Bahçelievler 2. İkinci El Eşya Alanlar

Firmamız ikinci el eşya alımı ile ilgili yıllardır sektörde hizmet vermekte, eşyalarınız için mümkün olan en yüksek fiyatı teklif etmekte, nakliye, taşıma, yükleme, ekspertiz gibi hizmetler için sizlerden hiçbir ücret almamaktadır. Bahçelievler ikinci el eşya alımı için de adresinize gelip eşyalarınızı istediğiniz gün nakit ödemesini yaparak satın alacaktır.

Peki bizim farkımız ne? Eşyalarınızı neden bize satmalısınız? Firmamız Bahçelievler bölgesinden ileteceğiniz talepleriniz doğrultusunda eşyalarınız için teklif ettiği fiyatı, almaya geldiği zaman çeşitli bahaneler üreterek değiştirmemektedir. Pek çok müşterimiz bu konuda diğer firmalarla mağduriyet yaşamakta, şişirilmiş, gerçek dışı fiyat teklifleri alarak eşyalarını yüksek fiyattan sattığını düşünerek son anda hayal kırıklığına uğramaktadır. Eşyalarınızda söylediklerinizin dışında bir problem çıkmaması durumunda bizimle böyle bir sorun yaşamanız mümkün değildir.

Bahçelievler ikinci el eşya alanlar içinden bizi tercih etmeniz durumunda sizi mağdur etmeden, söz verdiğimiz günde adresinizde oluyoruz. Bu konuda da çok titiz davranıyor, anlaştığımız saati geçirmemeye gayret ediyoruz. İstanbul trafiğinde meydana gelebilecek olağandışı yoğunluklar belki ufak gecikmelere sebep olabilir hepsi o kadar.

Sadece Bahçelievler bölgesi ile sınırlı olmayan hizmet alanımız, İstanbul ve çevre illerini de kapsamaktadır. İkinci el beyaz eşya, mobilya, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, oymalı mobilya, klasik mobilya, el halısı, gümüş eşya, eski obje, plak, deri koltuk, ofis mobilyası gibi eşyalarınızı ve daha fazlasını her yerden satın almaktadır.

www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533 493 33 90


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?