Beykoz 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eşyalarınızın alımı için tüm İstanbul çevresine hizmet veren firmamız, Beykoz bölgesine de aynı şekilde hizmet vermekte, ikinci el eşya satmak istiyorum diyen herkese mümkün olan en kaliteli ve hızlı hizmeti vermeye gayret etmektedir. Biliyoruz ki eşyalarınızı nasıl satacağınızı ve nasıl fiyat teklifi alacağınızı öğrenmek istiyor, dürüst ve kaliteli bir firma ile çalışmak istiyorsunuz.

Bu konuda bizi hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Beykoz ikinci el eşya alımı için haftanın 7 günü aktif çalışan ekibimiz, eşyalarınızı en kısa sürede fiyatlandırmaktadır. Yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek ve satacağınız eşyaların fotoğraflarını bize whatsapp ya da email ile göndermektir. Fotoğraf gönderme şansınız yoksa, eşyalarınız ile ilgili detaylı bilgi vererek de fiyat alabilirsiniz. Fiyat konusunda anlaşma sağladıktan sonra ekibimiz Beykoz ilçesindeki adresinize gelerek yerinden alım yapacaktır. Nakliye aracı ve elemanlar firmamıza ait olduğu için sizden bu hizmetler için hiçbir ücret alınmayacaktır.

Beykoz ikinci el eşya alanlar için önemli olan satabileceği, müşterilerine sunabileceği ürünler almaktır. Size teklif edeceğimiz fiyat da bu detaylarla doğru orantılıdır. Hiç kimse hurda haline gelmiş, yıpranmış eşyaları almak istemeyeceği için biz de bu kriterlere uygun eşyalar almaya gayret ederiz. Bizi sadece Beykoz bölgesinden değil İstanbul'un her yerinden arayabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak için www.umutspot.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?