Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar

Anadolu Yakası ilçeleri içinde en çok hizmet verdiğimiz bölgelerden biri de Pendik ilçesidir. Elden çıkarmak istedikleri eşyalar için bizi arayan müşterilerimize en hızlı ve kaliteli hizmeti veriyoruz. Sizin de satılması gereken eşyalarınız varsa ve kiminle iletişime geçeceğinizi bilmiyorsanız, yazımızın devamını okuyabilir, bize nasıl satacağınız konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz. Süreç hakkında edinmeniz gereken bilgileri maddeler halinde sıralarsak çok daha anlaşılır olacaktır.


  • Öncelikle satmak istediğiniz eşyaların neler olduğuna karar verin
  • Bizi arayarak eşyalarınız hakkında bilgi verin
  • Mümkünse fotoğraflarını whatsapp veya email ile bize ulaştırın
  • Fiyat teklifimizi hemen alın ve değerlendirin
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra bizi Pendik ilçesindeki adresinize davet edin
  • Eşyalarınızı ekibimize teslim edin ve anlaşılan ücreti nakit teslim alın
Gördüğününz gibi Pendik ikinci el eşya alımı bu kadar basit. Ancak bu süreci basit kılmak için sizin de yapmanız gereken şeyler var. Nedir bunlar? Doğru ve güvenilir bir esnafla çalışmak. Firmamız Pendik ilçesinin neresinde olursanız olun size hiç zahmet vermeden alım yapacak, nakliye, taşıma veya yükleme işlemleri için en küçük bir ücret talep etmeyecektir.

İkinci el beyaz eşya, klima, led televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, ofis mobilyası, deri koltuk, chester koltuk, el halısı, gümüş eşya, klasik mobilya ve bunlara benzer pek çok eski eşya için bizi hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz veya iletişim formumuzu doldurarak bizim sizi aramamızı isteyebilirsiniz. Firmamız haftanın 7 günü hizmetinizdedir.

www.umutspot.com
0533 493 33 90



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?