Sarıyer 2. İkinci El Eşya Alanlar

Anadolu Yakası, Avrupa Yakası ayrımı yapmadan, her bölgeye aynı standartta hizmet veren firmamız, Sarıyer bölgesinden gelen talepleri de titizlikle değerlendirmekte, müşterilerine elinden gelen en kaliteli hizmeti vermektedir. Eski eşya, klasik eşya, sıfır eşya veya ikinci el eşya satış tecrübesi olmayan, eşyalarını nasıl satacağı konusunda fikir edinmek isteyen müşterilerimiz için yazımızın devamında tüm detaylardan bahsedeceğiz.

İkinci el eşya satmak çok kolay, zahmetsiz ve basit bir iş. Çünkü siz sadece fiyat teklifi alacak, teklifi değerlendirecek ve eşyalarınızı adresinizden, elinizi dahi sürmeden, zahmet çekmeden satacaksınız. Ancak bu sürecin sorunsuz başlayıp, sorunsuz gitmesi için doğru ve dürüst bir esnafla çalışmanız gerekir. Sarıyer ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmenizi istememizin sebebi de budur. Arkadaşlarımız gerek Sarıyer ilçesindeki adresinize gelerek, gerek göndereceğiniz eski eşya fotoğrafları üzerinden inceleme yapacak ve eşyalarınız için en yüksek fiyatı teklif edecektir. Fiyat konusunda anlaşma sağlanmasından sonra isterseniz aynı gün isterseniz sizin seçeceğiniz bir gün adresinizden alım yapacaktır.

Biliyoruz ki alım yapacağımız zaman nakliye işinin nasıl halledileceği yönünde de şüpheleriniz var. Hiç merak etmeyin. Arkadaşlarımız vereceği nakliye, taşıma ve yükleme dahil verdiği hiçbir hizmet için ücret talep etmeyecektir. Kendi aracımız ve elemanlarımızı kullandığımız için size zahmet de vermeyeceğiz. Haftanın 7 günü aktif şekilde çalışan firmamız sadece Sarıyer ilçesine değil İstanbul'un tamamına hizmet vermektedir.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?