Şişli 2. İkinci El Eşya Alanlar

Avrupa Yakası bizim en çok talep aldığımız bölgedir. Talep hangi ilçesinden gelirse gelsin, müşterilerimizin eşyalarını satmak istediklerini söylemeleri bizim için yeterlidir. Şişli ilçesi de geniş hizmet ağımız içindeki yerlerdendir. Satmayı istediğiniz ürünlerin türüne ve durumuna göre fiyatlandırma yapan arkadaşlarımız her ürünü kendi grubu içinde değerlendirmekte, size mümkün olan en yüksek fiyatı teklif etmektedir.

Şişli ilçesi eski ve köklü bir bölge olduğu için klasik eşya, el halısı, gümüş eşya, eski obje, saat, bahü, heykel, plak, ölü evi, avize, Hereke halısı, cam eşya, oymalı mobilya gibi eski eşya grubuna giren ürünlerle çokça karşılaşıyoruz. Bu tür eşyalar ikinci el eşya gibi değerlendirilmemekte, işinin ehli arkadaşlarımız tarafından fiyatlandırılmaktadır. Yani eski eşya olarak adlandırdığımız değerli eşya türleri ikinci el eşya ile birlikte kaba fiyatla değerlendirilmez.

Yıllardır sektöre hizmet verdiğimiz için bizden ne tür bir yaklaşım beklediğinizi çok iyi biliyoruz. Bizim için önemli olan sizlerden temiz, satılabilir durumda olan, sağlam ürünler almaktır. Bir başkasının sahip olmak istemeyeceği, çok yıpranmış ürünleri almamız maalesef mümkün değildir.

Şişli ikinci el eşya satışınız için güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet veren ekibimizi tercih etmenizi rica ediyoruz. Eşyalarınızı yüksek fiyattan satmak istemek sizin en doğal hakkınız. Ancak eşyalarınızı satacağınız kişi veya kişilere de dikkat etmelisiniz. Çünkü işini bilmeyen, komisyoncu olarak çalışan kişilere denk gelmeniz durumunda ürünleriniz değerinin çok altında fiyatlandırılacaktır. Bizler sadece Şişli bölgesinde değil ihtiyaç doğan her yerde sizinle beraberiz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?