Tuzla 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eşyalarınızı güvenilir bir esnafa yüksek fiyattan değerinde satmak isterseniz firmamız tüm İstanbul genelinde olduğu gibi Tuzla ilçesinde de hizmetinizdedir. Evinizde, deponuzda, iş yerinizde, çatı katınızda nerede olursa olsun, elden çıkarılması gereken, temiz, sağlam ve model olarak satılabilir olan eşyalarınız için bizi arayabilirsiniz. Ne mi yapacaksınız? Yazımızın devamında size ikinci el eşya kime, nasıl satılır bundan bahsedeceğiz.

Tuzla ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmeniz halinde işlerin ne kadar rahat ve hızlı ilerlediğini fark edeceksiniz. Satılması gereken eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek whatsapp veya email ile bize göndermeniz halinde arkadaşlarımız size geri dönüş yapacak ve eşyalarınız için ödeyebileceğimiz fiyatı bildireceklerdir. Siz de fiyatımızı değerlendirip kabul ettikten sonra arkadaşlarımız firmamızın nakliye aracı ve elemanları ile Tuzla ilçesindeki adresinize gelecek ve alım işlemlerini kısa süre içinde bitirecektir. Kendi elemanlarını ve araçlarını kullanan firmamız nakliye, taşıma ve yükleme gibi işlemler için sizden aslan ücret talep etmeyecektir.

Uzun zamandır sektöre hizmet verdiğimiz için müşterilerimizin talepleri ve çekinceleri nelerdir bunları çok iyi biliyor, size buna uygun şekilde hizmet vermeye gayret ediyoruz. Tuzla bölgesinden ikinci el buzdolabı, çamaşır makinesi, beyaz eşya, led televizyon, klima, koltuk takımı, deri koltuk, chester koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, yemek odası, el halısı, gümüş eşya, plak gibi pek çok eşya grubu ile ilgileniyor, bunların fiyatlandırmasını değerinde yapıyoruz.

Sizden ricamız eşyalarınızı işi bilmeyen kişilere teslim etmemenizdir. Güven içinde, hızlı, kaliteli ve yüksek fiyattan bir satış yapmak istediğinizde Tuzla bölgesinde hizmetinizdeyiz. Bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?