Ümraniye 2. İkinci El Eşya Alan Yerler

İstanbul sınırları içindeki hemen hemen her bölgeden ikinci el eşya alan arkadaşlarımız özellikle Ümraniye bölgesinden yoğun talep almaktadır. Eşyalarını elden çıkarmak için güvenilir bir firma arayan eski eşya sahipleri, nereden ve nasıl başlayacaklarını, sürecin nasıl ilerleyeceğini merak ettikleri için kimi zaman doğru yer ile çalışmamakta, eşyalarını değerinin çok altında satmaktadır. Biz de bu yazımızda Ümraniye ikinci el eşya alan yerler içinden neden bizi seçmenizi istediğimizi, nasıl hizmet verdiğimizi ve neye göre fiyatlandırma yaptığımızı anlatmak istedik.



  • Satacağınız eşyaların neler olduğuna net olarak karar vermeniz daha hızlı hareket etmemize yardımcı olacaktır.
  • Ürünlerin fotoğraflarını bize whatsapp veya email ile ulaştırırsanız sadece birkaç dakika içinde fiyat teklifi alabilirsiniz.
  • Fotoğraf gönderme şansınız yoksa, eşyalarınız ile ilgili detaylı bilgi vererek fiyat beklentinizi söyleyebilirsiniz. Eşyalarınız eğer bizim alıp satabileceğimiz türden ürünler ise Ümraniye ilçesindeki adresinize gelip yerinde görerek de fiyat verebiliriz.
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz adresinizden alım yapacak, nakliye, taşıma, yükleme işlemlerinin tamamını kendisi üstlenecektir. Verdiğimiz hiçbir hizmet için en ufak bir ücret talep edilmeyecektir.
  • Ümraniye ikinci el beyaz eşya, led televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, klasik eşya, ofis mobilyası, deri koltuk, elektronik eşya, el halısı, gümüş eşya, eski obje, kitap, plak, pikap, Hereke halısı gibi eşyalarınızı ve çok daha fazlasını alabildiğimiz bir ilçedir.
Bizim için önemli olan, size vereceğimiz fiyat teklifini de yukarı yönde etkileyecek en önemli nokta, eşyalarınızın temizliği, sağlamlığı ve satılabilir olmasıdır. Satamayacağımız, çok yıpranmış, model olarak kimsenin almak istemeyeceği ürünleri almamız maalesef mümkün değildir. Ümraniye ikinci el eşya satışınız için bizi hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?