Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alan Yerler

Yıllardır ikinci el eşya sektöründe faaliyet gösteriyor, bölge, semt, ilçe ayrımı yapmadan mümkün olan en kaliteli ve hızlı hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Üsküdar ilçesi de hizmet verdiğimiz bölgelerin başında gelmektedir. Yazımızı sizinle paylaşma amacımız da neden bizi seçmenizi istediğimizi ve diğer firmalardan farkımızı anlatmak içindir. İsterseniz sözü Üsküdar bölgesinden nasıl ikinci el eşya alımı yaptığımızı anlatalım.




  • Satmak istediğiniz eşyaların neler olduğuna tam olarak karar verdikten sonra bizi arayabilirsiniz.
  • Ekibimiz sizden gerekli bilgileri aldıktan sonra mümkünse ürünlerin fotoğraflarını göndermenizi rica edecektir.
  • Whatsapp veya email ile hızlı şekilde fotoğraf gönderimi yapabilirsiniz.
  • Gelen fotoğraflar incelendikten sonra size geri dönüş yapılacak ve mümkün olan en yüksek fiyat teklif edilecektir.
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlanması halinde ekibimiz Üsküdar ikinci el eşya alışı için, ilçenin neresinde olursanız olun adresinize gelecek ikinci el eşya alımını kapınızdan, size zahmet vermeden, nakliye, taşıma, yükleme işlemleri için ücret talep etmeden yapacaktır.
  • Alım sırasında anlaştığımız ücret nakit ödenecek, tekrar tekrar pazarlık yapılmayacaktır.
  • İkinci el beyaz eşya, klima, led televizyon, elektronik eşya, el halısı, klasik eşya, deri koltuk, ofis mobilyası, yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, eski obje, Hereke halısı, gümüş eşya, plak gibi eşyalarınız ve çok daha fazlasını, temiz, sağlam ve satılabilir durumda olması şartıyla satın alıyoruz.
Üsküdar ikinci el eşya alan yerler yukarıda maddeler halinde sıraladığımız şekilde çalışmaktadır. Siz de eski eşya satmak istiyorum diyorsanız bizi arayarak zahmet çekmeden, masrafa girmeden eşya satışı yapabilirsiniz. Bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?