2. İkinci El Led Televizyon Alanlar

Çeşitli sebeplerden dolayı elden çıkarmak istediğiniz sıfır veya ikinci el led televizyon için bizimle iletişime geçebilir, ürününüzü istediğiniz gün nakit satabilirsiniz. Firmamızın nasıl çalıştığını, televizyonunuzu nasıl ve neye göre fiyatlandırdığını, nasıl alım yaptığını yazımızın devamında okuyabilir, süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. İsterseniz maddeler halinde devam edelim ki daha anlaşılır olsun.


  • Öncelikle şunu belirtelim ki spot eşya alanlar için en hızlı satılan ürün ikinci el led televizyon ve elektronik eşyadır desek yalan olmaz. Bu yüzden mümkün olan en yüksek fiyatı vermeye gayret ederiz.
  • Sizden istediğimiz şey ürünün bize markasını ve modelini söylemenizdir. Buna göre fiyat verir, özelliklerine bakarak size fiyat teklif ederiz.
  • Samsung, Lg, Sony, Vestel, Beko, Arçelik, Toshiba, Philips, Panasonic gibi markaların ürünleri çok tercih edildiği, dükkanımızda daha hızlı satıldığı için için daha yüksek fiyattan alınmaktadır. 
  • Sıfır led televizyon alanlar için de bizi tercih edebilirsiniz. Kutusu açılmamış, garantisi başlamamış ürünleri alırken faturası ile beraber alıyoruz. Bazı müşterilerimiz 1 ay veya 1 hafta kullandığı televizyonu sıfır olarak tabir etse de bu ürünler ikinci el olarak geçer ve buna göre fiyatlandırılır.
Bazı detaylardan bahsetmeye, kafanızdaki soru işaretlerini cevaplandırmaya çalıştık. Sormak istediğiniz sorular için veya hızlı şekilde ikinci el televizyon satmak için bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz. Hizmet ağı çok geniş olan hemen hemen her ilçeye ulaşan arkadaşlarımız ürününüzü kapınızdan alacak, anlaştığımız ücreti nakit ödeyecektir.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?