Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alanlar



Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası ayrımı yapmadan yıllardır tüm İstanbul geneline hizmet veren firmamız, Ataşehir bölgesinden arayan müşterilerine de memnun edici, kaliteli ve hızlı hizmeti ile ulaşmaktadır. Bu yazımızla da size bilgi vermek, eşyalarınızı nasıl satacağınızı anlatmak, dikkat etmeniz gereken detayları anlatmak istiyoruz. Siz de isterseniz maddeler halinde devam edelim ki daha anlaşılır ve akılda kalıcı olsun.

  • Şunu belirtmek de fayda var ki Ataşehir ikinci el eşya alanlar arasından mutlaka tecrübeli, dürüst kişileri tercih etmeye çalışmalısınız ki değerinde bir satış yapabilin.
  • Elden çıkarmak istediğiniz eşyaların fotoğraflarını çekip bize whatsapp veya email ile gönderin.
  • Fotoğraflar ekibimiz tarafından incelenecek ve size olumlu olumsuz bilgi verilecektir.
  • Olumlu olan, yani alabileceğimiz eşyalar için fiyat teklifimiz iletilecek, fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra Ataşehir ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden alım yapılacaktır. 
  • Nereden, ne zaman alım yaparsak yapalım kendi aracımızı ve elemanlarımızı kullanıyor, bu yüzden müşterilerimizden nakliye veya taşıma ücreti talep etmiyoruz.
Güvenebileceğiniz, sizi yanıltmayacak, eşyalarınızı değerinde alacak bir esnaf çok önemlidir. Ataşehir eski eşya, klasik eşya, beyaz eşya, deri koltuk, ofis mobilyası, el halısı, gümüş, eski obje, yatak odası, yemek odası, koltuk takımı gibi eşya gruplarını aldığımız semtlerin başında gelir. İstediğiniz hizmeti size verebilmek adına haftanın 7 günü çalışıyoruz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?