Caddebostan 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eşya fazlalığı hemen hemen herkesin sorunu haline geldi. Zamanında beğenerek aldığınız ancak belli bir süre sonra kullanmaktan sıkıldığınız ya da taşındığınız için yeni evinize sığdıramadığınız eşyalarınızı elden çıkarma vakti mi geldi? Bunun için güvenilir bir yer bulmak önem vermeniz gereken ilk şey olmalıdır. Kadıköy ve Caddebostan bölgesinden yapmayı düşündüğünüz eski eşya satışınız için titizlikle hizmet veriyoruz. Hizmet sürecimiz ve eşyalarınızı nasıl satabileceğimiz detayları maddeler halinde sıralayacağız.



  • Yapmanızı istediğimiz ilk şey eşyalarınızın fotoğraflarını bize göndermektir. Bu sayede arkadaşlarımız ilk incelemeyi fotoğraf üzerinden yapıyor ve size olumlu olumsuz geri dönüş sağlıyor.
  • Caddebostan ikinci el eşya alımı için en çok dikkat ettiğimiz şey temiz, sağlam ve satabileceğimiz türden eşyalar almaktır. Çok yıpranmış, eskimiş, artık bir başkasının kullanmak istemeyeceği eşyalarınız için alım yapamayacağımızdan dolayı olumsuz cevap verebiliyoruz.
  • Alabileceğimiz eşyalarınız için fotoğraf incelemesinden sonra hemen geri dönüş yapıyor, fiyat teklifimizi iletiyoruz.
  • Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra istediğiniz gün Caddebostan semtindeki adresinizden alım işlemini gerçekleştiriyoruz.
  • Bu süreçte size anlaştığımız ücreti nakit ödüyor nakliye, taşıma, yükleme işleri için sizi yormuyor, zahmet vermiyor, ücret talep etmiyoruz.
İkinci el eşya satışı yaparken için yüksek fiyat almanız kadar güvenilir bir yer ile çalışmak da çok önemlidir. Bizi tercih etmeniz halinde eşyalarınızın satışında kötü sürprizlerle karşılaşmayacağınızı, zahmet çekmeyeceğinizi ve yüksek fiyattan satış yapabileceğinizi taahhüt edebiliriz. Caddebostan bölgesinden yapacağınız satışlarınız için haftanın 7 günü çalışıyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?