Dudullu 2. İkinci El Eşya Alanlar

Ümraniye ilçesinin önemli ve kalabalık merkezlerinden olan Dudullu için ikinci el eşya alımı yapıyoruz. Müşterilerimizin satmak istedikleri eşyaları gerek adreslerine giderek gerek whatsapp veya email üzerinden gönderecekleri eşya fotoğrafları ile fiyatlandırıyor, istedikleri gün adreslerinden satın alıyoruz.



Uzun yıllardır ikinci el eşya ve sıfır eşya sektöründe faaliyet gösteren firmamız, müşterilerinin memnuniyetlerini ön planda tuttuğu için daha önce böyle bir satış yapmamış olan müşterilerini aydınlatmak ve sürecin nasıl ilerlediği ile ilgili detay vermek amacı ile bu yazıyı paylaşmaktadır. Dudullu ikinci el eşya alımını nasıl yaptığımız ve sizlere nasıl hizmet verdiğimizi detaylı bir şekilde maddeler halinde bilgilerinize sunuyoruz.

  • Satmak istediğiniz ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, klima, televizyon, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, deri koltuk, L koltuk, el halısı, gümüş eşya, eski obje, plak, saat, ofis mobilyası, Metebronz, Fatih Kıral, Kervan Mobilya gibi eşyalarınızın ve çok daha fazlasının alımını yapıyoruz.
  • Bize ürünlerinizin fotoğraflarını gönderip, fotoğraflarda görünmeyen kusurları varsa bunları detaylı şekilde anlatırsanız arkadaşlarımız size hemen fiyat teklifimizi iletecektir.
  • Fiyat konusunda karşılıklı görüşmeler sonucu anlaşmaya vardıktan sonra arkadaşlarımız Dudullu bölgesindeki adresinize gelip alım yapıyor.
  • Nakliye, taşıma bize aittir. Sizden en ufak bir ücret talep edilmez.
Dudullu ikinci el eşya alanlar için bizi tercih ederseniz en iyi hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın. Ekibimiz haftanın 7 günü aktif hizmet vermektedir. 

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?