El Halısı Satmak İstiyorum

El halısı satmak istiyorum diyor ve güvenilir, işinin ehli bir yer arıyorsanız doğru adrestesiniz diyebiliriz. Sahip olduğunuz el halısı için mümkün olan en yüksek ve en doğru fiyatı verecek olan arkadaşlarımız, halılarınızı yerinde gelerek görüyor, nakit satın alıyor. Nasıl mı? Yazımızın devamında size bu detaylardan bahsedecek, halınızı nasıl ve neye göre fiyatlandırdığımızı detaylı şekilde anlatacağız.

El halısı alanlar için önemli olan halınızın yöresi, temizliği, sağlamlığı ve desenleridir. Kimi el halısı göbekli model olunca pahalı alınırken kimi halı ise çiçek motifleri olunca daha yüksek fiyattan alınmaktadır. Buhara halısı, Tebriz halısı, Yağcı Bedir el halısı gibi halılarda kırmızı ve mavi desenler yoğunlukta olurken Hereke halısı, Bünyan halısı, Ladik halısı, Uşak halısı, İpek halısı, Sivas Cezaevi gibi halılarda daha çeşitli renkler kullanılmaktadır.

Eksper arkadaşlarımız, yani halınız için fiyat verecek olan ekibimiz halınız hangi yöreye aitse ona göre fiyat verir. Halınızda çürüme, abraj, kırılma, böcek yemesi gibi kusurlar olması fiyatı düşüren etkenlerdir. Bazı müşterilerimiz halılarını doğru koşullarda saklamadığı için halılarda istenmeyen hasarlar meydana gelmektedir.

El halısı alan yerler içinde bizi tercih etmeniz halinde en kaliteli ve sizi tatmin edecek hizmeti alacağınızdan şüpheniz olmasın. İstanbul sınırları içine ve çevre ilçelere çok kısa süre içinde çok hızlı hizmet veriyoruz. Bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533 493 33 90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?