Eyüp 2. İkinci El Eşya Alan Yerler

Hepimizin yaşam alanları içinde elden çıkarmak istediği, fazlalık eşyaları olabilir. Bunları satmak, belli bir tasarruf elde etmek için ikinci el eşya alan yerler ile iletişime geçebilirsiniz. Biz, bu konuda size tüm İstanbul genelinde olduğu gibi Eyüp ilçesinde de yardımcı olabiliriz. Bu yazıyı yazmamızdaki amaç da sizi bilgilendirmek, eşyalarınızı nasıl satabileceğinizi detaylı şekilde anlatmaktır. İsterseniz madde madde gidelim ki daha anlaşılır olsun.



  • Eyüp ikinci el eşya alanlar çok yıpranmamış, model olarak bir başkasının tercih edebileceği, temiz ürünleri almak ister.
  • Eşyalarınızın fiyatlandırılması ise fotoğraf üzerinden yapılmaktadır. Whatsapp veya email ile göndereceğiniz eşya fotoğraflarını inceleyen arkadaşlarımız size hemen geri dönüş yapacak, teklif edebileceğimiz fiyatı iletecektir.
  • Kimi müşterilerimiz mutlaka Eyüp bölgesindeki adreslerine gelerek yerinde görmemizi, fiyatı bu şekilde vermemizi istiyor ancak siz de takdir edersiniz ki İstanbul trafiği ve bize gelen yoğun talep buna pek müsaade etmemektedir. Fotoğraf üzerinden ilk incelemeyi yaparak fiyat vermek hem size hem de bize önemli bir zaman kazandıracaktır.
  • Teklif ettiğimiz fiyat sizin için de yeterli ise en kısa sürede adresinize gelerek ürünlerinizi anlaştığımız fiyattan alıyoruz. Alım tarihini siz belirliyorsunuz.
  • Firmamız ikinci el eşya alımı yaparken sizden hiçbir nakliye, taşıma veya yükleme ücreti talep etmiyor.
  • Eyüp ikinci el eşya ve eski eşya bakımından çok farklı eşyaların alınabildiği bir bölgedir. Beyaz eşya, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, L koltuk, ofis mobilyası, deri koltuk, el halısı, klasik mobilya, gümüş eşya, eski obje, cam eşya gibi eşyalar bunlardan sadece birkaçıdır.
Bize iletişim formu üzerinden, whatsapp veya email ile, telefon ile ya da canlı destek hattımız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Haftanın 7 günü hem Eyüp ilçesi için hem de diğer ilçeler için çalışıyoruz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?