Gümüş Satmak İstiyorum



Gümüş eşya hemen hemen hepimizin evinde az veya çok bulunmaktadır. Kimisi kullanmaya devam ederken kimileri de gümüşlerini nakite çevirebilecekleri güvenilir bir yer aramaktadır.

Sizin de böyle bir niyetiniz var ve güvenebileceğiniz bir firma ile irtibata geçmek isterseniz bizi arayabilirsiniz. Müşterilerimizin pek çoğu daha önce hiç gümüş eşya satmadığı için ne yapması gerektiğini bilmiyor ve eşyalarını değerinin çok altında satıyor.

Biz de buna engel olmak ve gümüş alan yerler ile ilgili bilgi vermek istedik. Yazımızın devamında gümüş satmak istiyorum diyen herkesin bilmesi gereken detaylardan bahsedeceğiz.

Öncelikle şunu belirtelim ki gümüş eşya satmak istiyorsanız elinizdeki ürünlerinin ağırlığını ve ayar numaralarını bilseniz iyi olur. Çünkü sizden gümüşlerinizi alacak olan firmamız ürünlerinizi tartarak ve ayar numarasına bakarak alacaktır.

Beraberimizde getireceğimiz hassas terazi ile ürünlerinizi tek tek tartıyor, üzerlerinde yazan ayar numaralarına bakarak fiyat veriyoruz. Gümüşlerin üzerinde 800-900 veya 925 ayar şeklinde ayar numaraları yazar ve bunların içinde en değerlisi 925 ayardır.

Gümüş alan yerler arasından bizi tercih etmeniz halinde alımlarımızın ne kadar hakkaniyetli ve şeffaf şekilde yapıldığını göreceksiniz. Ürünleriniz sizin yanınızda tartılacak ve ayar numaraları size tek tek gösterilecek fiyatlandırma bu iki değişkene göre yapılacaktır.

Daha fazla kafanızı karıştırmak istemiyor, satmak istediğiniz gümüşleriniz için haftanın 7 günü hizmet verdiğimizi bilmenizi istiyoruz. Bizi haftanın her günü arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?