Kadıköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eşyalarını satmak isteyen her müşterimize istediği hizmeti en kaliteli ve hızlı şekilde veriyoruz. İstanbul'un hemen hemen her bölgesine, cadde ve sokağına hizmet veriyor, satmak istediğiniz eşyalarınızı mümkün olan en kısa sürede fiyatlandırıyoruz. Hizmet ağı geniş olan firmamızın sürekli hizmet verdiği bölgelerden biri de Kadıköy ilçesidir. Çok kalabalık ve hareketli bir nüfusu olması sebebiyle buradan çok fazla talep almaktayız. Bu yazımızda Kadıköy ikinci el eşya alanlar nasıl hizmet verirler, eşyalarınızı bu bölgeden nasıl satabilirsiniz bunları anlatacağız.



Öncelikle şunu belirletim ki her eski eşya değerlidir, hepsi belli bir maddi değer ifade eder demek yanlıştır. Bazı eşyalar artık neredeyse hurda durumuna gelmiş, kullanılmaz hal almıştır. Eşyanız çok temiz de olsa model olarak bir başkasına hitap etmeyen eşyaların alınması maalesef mümkün değildir. Bu yüzden eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek whatsapp yolu ile bize göndermeniz halinde ekibimiz ön inceleme yapabilecek, olumlu olumsuz bilgi verebilecektir. Gönderdiğiniz fotoğraflar arkadaşlarımız tarafından değerlendirilecek bu çerçevede size bir fiyat teklifi iletilecektir.

Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra sizin müsait bir zaman belirlemenizi ister, o gün gelip Kadıköy ilçesinin neresinde olursanız olun, eşyalarınızı kapınızdan teslim alırız. Hem ikinci el eşya hem eski eşya bakımından son derece farklı ürünler aldığımız Kadıköy ilçesinin Caddebostan, Kozyatağı, Erenköy, Suadiye, Şaşkınbakkal, Fenerbahçe, Çiftehavuzlar, Feneryolu gibi önemli semtleri bulunmaktadır. Köklü ve eski bu semtlerden ne tür eşya satılmak isteneceği belli olmaz. El halısı, gümüş eşya, eski obje, plak, bahü, klasik mobilya, oymalı mobilya, Hereke halısı, aslan ayak mobilya, Fatih Kıral, Metebronz gibi eşyaların yanı sıra ikinci el beyaz eşya, mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası gibi eşyalar da satılabilir.

Eşyanızın türü ne olursa olsun bizimle iletişime geçebilir, satmak istediğiniz ikinci el eşya için fiyat teklifimizi alabilirsiniz. Haftanın 7 günü Kadıköy ilçesine aktif hizmet veriyoruz. 

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?