Şerifali 2. İkinci El Eşya Alanlar

Eşyalarınızı satmak istediğinizde güvenilir ve size zahmet vermeden, masraf açmadan alım yapabilecek bir yer ile çalışmayı istersiniz. Şerifali ikinci el eşya alanlar içinden bizi tercih etmeniz halinde nakliye, taşıma, yükleme ve fiyatlandırma gibi işlemler için hiçbir ücret ödemeyeceğiniz gibi eşyalarınızı mümkün olan en yüksek fiyattan satarsınız.


Daha önce herhangi bir eşyasını ikinci el olarak satmamış olan müşterilerimiz için eşyalarınızı nasıl satıp, nasıl fiyat alacağınızla ilgili bilgiler vermek istiyoruz. Öncelikle hangi eşyalarınızı satmak istediğinize net olarak karar vermelisiniz. Daha sonra bizimle iletişime geçerek Şerifali bölgesindeki adresinize davet ederek ürünleri yerinde görmemizi isteyebilir, ya da eşyalarınızın fotoğraflarını whatsapp veya email ile bize göndererek de fiyat almak isteyebilirsiniz.

Ekibimiz İstanbul sınırları içindeki hatta çevre ilçelerdeki her müşterisine hizmet verdiği için fotoğraf göndererek fiyat almanız hem sizin hem de bizim için çok daha kolay pratik bir yöntemdir. Zaman kazanmış ve eşyalarınızın satış sürecini minimuma indirmiş olursunuz. Verdiğimiz fiyatta anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz eşyalarınızı Şerifali bölgesindeki adresinizden anlaştığımız ücreti nakit ödeyerek satın alacaktır. Süreç bu kadar basittir.

Yukarıda Şerifali semtinden ikinci el eşya satmak için ne yapmanız gerektiğinden bahsettik. Eğer süreç problemsiz, sıkıntısız olsun istiyorsanız işinin ehli bir esnafla çalışmanız sizin için en doğrusu olacaktır.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?