Üsküdar 2. İkinci El Eşya Alan Yerler

Evinizde, deponuzda, garajınızda, yazlığınızda, ofisinizde bulunan, satılması gereken ikinci el eşya için ne yapacağınız konusunda çıkmaza mı girdiniz? İstanbul sınırları içindeki tüm semtlere, ilçe ve sokaklara hızlı şekilde hizmet veren firmamız, çok önem verdiği Üsküdar bölgesinden gelen talepler için de en hızlı ve kaliteli hizmeti sağlamaktadır. Amacımız sizleri eşya fazlalığından kurtarmak, bunu yaparken de memnun kalacağınız şekilde bir hizmet vermektir. Daha önce böyle bir satış yapmamış, ne yapacağı konusunda bilgi sahibi olmayan müşterilerimiz için detaylı bilgileri aşağıda sıralayacağız.



Müşterilerimizin satacağı eşyaları incelemek için fotoğraf yöntemini kullanıyoruz. Şöyleki; elden çıkması gereken ikinci el eşya veya eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize whatsapp yada email ile göndermenizi rica ediyor, gelen fotoğrafları inceledikten sonra olumlu veya olumsuz geri dönüş yapıyor, alabilecek olduğumuz eşyalarınız için hemen fiyat veriyoruz. Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra Üsküdar ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden, ekibimizle alım yapıyor, nakliye, taşıma, yükleme gibi işler için ücret talep etmiyoruz.

Çok eski, yıpranmış ikinci el eşya için alım yapamıyor, ancak satabilecek olduklarımızı tercih ediyoruz.Üsküdar ikinci el eşya satışınız için bizi tercih etmeniz halinde tüm işlemlerinizin kısa sürede, sorunsuz halledileceğinden emin olabilirsiniz. Ekibimiz söz verdiği gün ve saatte adresinizde olacak, anlaştığımız ücreti tekrar tekrar pazarlık yapamadan nakit alacaktır. Yalnız Üsküdar değil tüm ilçelerden bizi hiç çekinmeden arayabilir, öğrenmek istediğiniz detayları sorabilirsiniz.

www.umutspot.com
umutspot@gmail.com
0533-493-33-90

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?