2. İkinci El Beyaz Eşya Alanlar

ikinci el beyaz eşya alanlar

Fazlalık durumda olan, elden çıkarılması gereken ikinci el beyaz eşya veya eşyalar için bizi arayabilirsiniz. Satmak istediğiniz ürünün markasına, modeline ve durumuna göre fiyat verecek olan arkadaşlarımız size mümkün olan en yüksek fiyatı teklif edecek, istediğiniz gün adresinizden nakit alacaktır.

Uzun yıllar ikinci el beyaz eşya sektöründe faaliyet gösterdiğimiz ve müşterilerimizden defalarca ürün aldığımız için bizden nasıl bir hizmet beklediğinizi ve öğrenmek istediğiniz detayları biliyor, daha fazla bilgi edinmeniz ve süreç hakkında bilgi sahibi olmanız için maddeler halinde açıklamalar yaparak bize nasıl ikinci el beyaz eşya satabileceğinizi anlatmak istiyoruz.


  • Sahip olduğunuz ve satmak istediğiniz eşyaların bize fotoğraflarını göndererek kısa sürede fiyat alabilirsiniz.
  • İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, termosifon gibi eşyalarınızı alırken temizliğine, markasına, özelliklerine ve çalışır olma durumuna göre fiyat veriyoruz.
  • Sizden ricamız satacağınız eşyanın bizim bilemeyeceğimiz arızaları, kusurları varsa bunu söylemenizdir.
  • Arçelik, Beko, Vestel, Bosch, Profilo, Siemens, Ariston, İndesit, Regal, Altus gibi markaların ürünleri daha hızlı alınıp satıldığı için müşterilerimizden bu markaların ürünlerini daha yüksek fiyattan alıyoruz.
Bizi ikinci el beyaz eşya veya sıfır beyaz eşya satmak için haftanın her günü arayabilirsiniz. Ekibimiz aktif olarak tüm İstanbul geneline hizmet vermektedir.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?