Anadolu Yakası 2. İkinci El Eşya Alanlar


Firmamız ikinci el eşya alımı için tüm İstanbul geneline hizmet vermekte, dolayısıyla Anadolu Yakası sınırları içine de aktif şekilde ulaşmaktayız. Müşterilerimizden gelen talepler hangi ilçe, cadde veya sokakta olursa olsun kendilerine en titiz hizmeti veriyor, satmak istedikleri eşyaların fotoğraflarını göndermelerini rica ediyor, gelen fotoğraflar üzerinden inceleme yaparak kendilerine olumlu olumsuz geri dönüş yapıyoruz.

Anadolu Yakası ikinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz halinde sorunsuz bir alışveriş yapacağınızı taahhüt edebiliriz. Müşterilerimiz, haklı olarak eşyalarını yüksek fiyattan satmak istemekte ancak güvenilir bir firma ile çalışma fikrini gözardı etmektedirler. Aslında önemli olan işini doğru yapan, tecrübeli kişilerle çalışmaktır. Çünkü ancak o zaman ikinci el eşya satışınızı zamanında, gününde ve anlaştığınız fiyattan yapabilirsiniz. Aksi takdirde Anadolu Yakası veya bir başka bölgede de olsanız kötü sürprizlerle karşılaşmanız, anlaştığınız fiyatın çeşitli bahanelerle düşürülmeye çalışılması, beklediğiniz gün alım yapılmaması gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

İkinci el beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, klima, led televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, yatak odası, yemek odası, klasik eşya, ofis mobilyası, deri koltuk, el halısı, gümüş eşya, eski obje, oymalı mobilya, aslan ayak mobilya, sevr, plak, Fatih Kıral, Metebronz, Mudo, Kervan Mobilya gibi pek çok farklı türdeki eşyalarınızı alıyoruz.

Anadolu Yakası ikinci el eşya satışınız için bizi istediğiniz gün arayabilir, eşyalarınızı zamanında, problemsiz şekilde satabilirsiniz. Profesyonel ve işinin ehli, tecrübeli ekibimizle, nakliye araçlarımız ve elemanlarımızla, size hiçbir sorun yaşatmadan, masraf çıkarmadan alım yapıyoruz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Spot Eşya Nedir ?

Vintage Ürün Nedir?