Ataşehir 2. İkinci El Eşya Alan Yerler

Ataşehir ikinci el eşya alanlar

Anadolu Yakası veya Avrupa Yakası içindeki tüm ilçelere hizmet veren, eşyalarınızı adresinizden satın alan firmamız Ataşehir ilçesine de aynı şekilde, profesyonel hizmet veriyoruz. Nasıl mı? Uzun yıllardır sektöre hizmet verdiğimiz ve pek çok müşterimizden eşya aldığımız için tecrübelerimizi sizinle paylaşmak, ikinci el eşya nasıl satılır sorunuzun cevabını en doğru şekilde vermek istiyoruz. İsterseniz hemen başlayalım

İkinci el eşya satmak için ne yapmalısınız?

Ataşehir ikinci el eşya satışınız için internette yapacağınız araştırmada güvenilir bir firma tercih etmeye önem vermelisiniz. Çünkü eşyalarınızı satarken mağdur olmamalı, problem yaşamamalısınız. Bunun için bizimle iletişime geçerek eşyalarınız hakkında bilgi verdikten sonra adresinize davet ederek yerinde görmemizi isteyebilir veya ürünlerinizin fotoğraflarını göndererek fiyat alabilirsiniz.

Neye Göre Fiyat Veriyoruz?

Ürünlerinizin fiyatlandırılması temizliğine, sağlamlığına, modeline ve markasına göre verilir. Ataşehir ikinci el eşya alanlar için önemli olan hızlı satılabilecek, temiz, sağlam ve bir başkasının ihtiyacını giderebilecek eşyalar almaktır. Bu yüzden her eski eşya maddi değer karşılığında satın alınabilir diyemeyiz. Çok yıpranmış, yanık yırtık, kırık eşyalar için alım yapmamız maalesef mümkün değildir.

Fiyat Aldıktan Sonra Süreç Nasıl Devam Ediyor?

Fiyat teklifimizden sonra karşılıklı anlaşma sağlanmasının ardından ekibimiz Ataşehir ilçesindeki adresinize gelerek ürünlerinizi nakit teslim almakta, sizden nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler için ücret talep etmemektedir. İçerenköy, Örnek, Bakkalköy, Esatpaşa, İnönü gibi mahalleri bulunan Ataşehir ilçesinden istediğiniz zaman alım yapabiliriz. 

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Ataşehir veya bir başka ilçeden ürün satacağınız zaman problem yaşamamalı, ürünlerinizi zamanında satmalı, anlaştığınız fiyattan tekrar tekrar pazarlık yaparak fiyatı düşürmeye çalışan kişilerle çalışmamalısınız. Firmamız bu konularda müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta, sizi kesinlikle mağdur etmemektedir. Bizi haftanın 7 günü hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz. 

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?