Beykoz 2. İkinci El Eşya Alanlar



İstanbul'un tamamına, dolayısıyla Beykoz ilçesine hızlı ve kaliteli hizmet veren firmamız, eşyalarınızı satmak istediğiniz zaman size de almak istediğiniz hizmeti verecektir. Ne yapacak, eşyalarınızı nasıl satacaksınız? Yazımızın devamında size bu detaylardan maddeler halinde bahsedecek, eşyalarınızı bize nasıl satacağınızı anlatacağız. İsterseniz başlayalım

  • Beykoz ikinci el eşya alımı için en çok hizmet verdiğimiz yerlerden biridir. Pek çok farklı türden eşya alımı yaptığımız bu kalabalık ilçemizden bizi arayan müşterilerimizden eşyalarının fotoğraflarını göndermelerini istiyor, bu şekilde fiyatlandırma yapabiliyoruz.
  • Siz de takdir edersiniz ki her adrese yetişmemiz, herkese yerinde fiyat vermemiz mümkün değildir. O yüzden whatsapp veya email ile göndereceğiniz ikinci el eşya fotoğrafları hem işimizi kolaylaştıracak hem de zaman kazanmamızı sağlayacaktır.
  • Fotoğrafları inceledikten sonra size geri dönüş yapacak, fiyat teklifimizi ileteceğiz.
  • Fiyatta anlaştıktan sonra arkadaşlarımız Beykoz ilçesinin neresinde olursanız olun adresinize gelecek ve alım işlemlerini gerçekleştirecektir. 
  • Sadece Beykoz ilçesinde değil hangi ilçede olursa olsun eşyalarınızın alımı için nakliye ve taşıma bize aittir. Sizden hiçbir ücret talep edilmez.
  • Son olarak ne tür eşyalar aldığımızdan bahsedelim. İkinci el beyaz eşya, mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası, elektronik eşya, el halısı, gümüş, eski obje, plak, cam eşya, buzdolabı, klima, çamaşır makinesi, sıfır eşya, bahçe mobilyası gibi eşyalarınızı satın almaktayız.
Firmamız satın alabileceği ürünler için Beykoz bölgesine haftanın her günü hizmet vermekte, ikinci el eşya ve klasik eşya alımı için mümkün olan en yüksek fiyatı ödemektedir. Bizi hiç tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?