Cevizli 2. İkinci El Eşya Alanlar

Cevizli ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı satabileceğiniz güvenilir bir yer mi arıyorsunuz. Ekibimiz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile tüm Kartal ilçesine olduğu gibi Cevizli semtine de hizmet veriyor. Uzun zamandır bu şekilde alım yapan, sektörde tecrübe sahibi olan ekibimiz, nasıl hizmet verdiği, fiyatlandırmayı neye göre yaptığı ve eşyalarınızı bize nasıl satacağınızla ilgili bilgiler vererek daha önce böyle bir satış yapmamış olan müşterilerimizi aydınlatmak istemektedir. 

Bize Nasıl İkinci El Eşya Satabilirsiniz?

Kullanmadığınız eşyalarınız var ve ikinci el olarak satmak istiyor, ancak değerini önceden öğrenmek istiyorsunuz. Nereden mi biliyoruz? Çünkü ikinci el eşya satmak istiyorum diyerek bize ulaşan pek çok müşterimizde aynı yaklaşımı gördük. Ürünlerinizin fotoğraflarını çekerek bize gönderip fiyat almanız mümkün. Cevizli ikinci el eşya için müşterilerimizden ilk etapta böyle bir ricada bulunuyoruz. Bu da hem size hem de bize zaman kazandırırken, eşyalarınızı çok daha hızlı satabilmenizi sağlıyor. 

Neye Göre Fiyat Veriyoruz?

Ürünleriniz ne kadar temiz ve model olarak ne kadar hızlı satılabilir ise o kadar yüksek fiyat teklif ediyoruz. Çok yıpranmış, artık bir başkasının almak istemeyeceği durumda olan eşyalarınızı almamız maalesef mümkün değil. Cevizli eski eşya veya sıfır eşya alımında da bunda dikkat ederek fiyat veriyoruz.

Ne Tür İkinci El Eşya Alıyoruz?

Kartal bölgesinden birbirinden farklı eşya alımı yapabiliyoruz. Bu yüzden Cevizli semtinden de ayrım yapmaksızın, satılabilir olması şartıyla ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, el halısı, gümüş eşya, deri koltuk, ofis mobilyası, iphone, elektronik eşya, Metebronz, Fatih Kıral, Mudo Concept, İkea gibi pek çok farklı eşyayı alabiliyoruz.

Nakliye ve Ödeme

Eşyalarınızın alımı sırasında ihtiyaç duyulan nakliye ve taşıma hizmetini firmamız karşılamakta, sizden bu işler için hiçbir ücret talep etmemektedir. Ödeme nakit olarak elden yapılırken, istemeniz halinde havale, eft şeklinde ödeme de yapabiliriz. Bizi haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?