Eski Eşya Nasıl Değerlendirilir?



Etrafımızda farkında olduğumuz veya olmadığımız pek çok fazla eşya var. Kimini elden çıkarmak istiyoruz, kimine kıyamıyoruz. Ancak zamanında elden çıkarılmayan eşyalar değerini tamamen kaybetmekte, ikinci el olarak satılamamaktadır. Bu yazımızda eşyalarınızı ne yapabileceğiniz konusunda detaylı bilgi vermek, kafanızdaki kavram karmaşalarına son vermek istiyoruz.

Eşyalarınızı değerlendirmenin 3 yolu vardır.

  1. Belediyeye Ücretsiz Vermek : Eşyalarınız hurda durumunda, kimsenin almayacağı türden eşyalar ise bu yola başvurabilirsiniz. İkinci el eşya alanlar ile irtibata geçip eşyalarınızın fotoğraflarını göndererek fiyat teklifi isteyin. Eğer hepsinden olumsuz cevap alırsanız belediye ile irtibata geçerek bedelsiz şekilde verin. Ancak burada sizi bir sorun bekliyor. Eşyalarınızı bina veya bulunduğunuz yerin önüne çıkarmalısınız, belediye elemanları eşyaları yerinden değil kapının önünden teslim alır.
  2. İnternetten Satmak : Eski eşya alan yerler ile kıyaslandığında eşyalarınızı direkt kullanıcısına daha yüksek fiyata satıyor gibi görünse de kime sattığınız, kimden aldığınız belli olmadığı için bir güvenlik sorunu yaşamanız muhtemeldir. Örneğin ikinci el led televizyon satacaksınız ve bunu internet üzerinden yapmaya karar verdiniz. Anlaştığınız kişinin kim olduğu, eşyanızı almaya evinize kimin gireceği belli değildir.
  3. İkinci El Eşya Alan Yerler : Bu en mantıklı yöntemdir. Hiçbir şeye karışmaz, zahmet çekmezsiniz. Eşyalarınızı adresinizden gelip nakit ödeyerek teslim alırlar. Böylelikle güvenlik sorunu yaşamaz, kendi araştırmalarınız sonucu işinin ehli bir yer ile çalışabilirsiniz. 
İstanbul'un neresinde olursanız olun firmamız size hizmet vermekte, eşyalarınızı mümkün olan en kısa sürede adresinizden satın almaktadır. Bizi hiç çekinmeden arayabilir, nakit satış yapabilirsiniz. Ekibimiz haftanın 7 günü hizmetinizdedir.

0533 493 33 90 
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?