Kurtköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kurtköy ikinci el eşya alanlar


Elden çıkarılması gereken ikinci el eşya bir çok kişinin sorunu. Zamanında ihtiyaçlarınız doğrultusunda, zevkinize göre aldığınız eşyalarınızı çeşitli sebeplerden dolayı elden çıkarmak istediğinizde mutlaka güvenilir, kaliteli hizmet verecek esnafa ihtiyaç vardır. Her semtte olduğu gibi Kurtköy bölgesinde de aktif olarak çalışan ve ikinci el eşya alımı yapan firmamız ile iletişime geçmek sizin için de en doğrusu olacaktır.

İkinci El Eşya Nasıl Satılır?

Kurtköy eski eşya alımı için bizim en yoğun hizmet verdiğimiz yerlerden biridir. Yapmanız gereken işlem sadece fotoğraf çekmekten ibaret. Evet yanlış okumadınız. Eşyalarınızın fotoğraflarını email veya whatsapp yolu ile bize gönderirseniz size hemen geri dönüş yapar, fiyat teklifimizi iletebiliriz. Peki daha sonra süreç nasıl devam edecek?

İstediğiniz Gün Nakit Satın

Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra Kurtköy semtinin neresinde olursanız olun eşyalarınızı adresinizden nakit ödemesini yaparak satın alıyoruz. Bu noktada bizim istediğimiz şey, satabileceğimiz eşyalar almaktır. Temiz, sağlam ve kullanılabilir durumda olan eşyalar her zaman yüksek fiyattan alınır. Bu yüzden eşyalarınızı ikinci el olarak satmanın zamanını da ertelememeli, hurda haline getirene kadar kullanmamalısınız. İkinci el beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, L koltuk, klima, televizyon, bahçe mobilyası, elektronik eşya, el halısı, gümüş eşya, eski obje, Hereke halısı, ofis mobilyası, deri koltuk, plak gibi eşyalarınız ve çok daha fazlası ilgi alanımıza girmektedir.

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz?

Kurtköy ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmeniz halinde eşyalarınızı anlaştığınız fiyattan satar, tekrar tekrar pazarlık yapmak zorunda kalmazsınız. Ekibimiz anlaştığımız gün Kurtköy ilçesindeki adresinizde olur ve size hiçbir zahmet vermeden, nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden alım yaparız. 

Bizi haftanın her günü Kurtköy veya bir başka bölgeden arayabilirsiniz. Ekibimiz istediğiniz hizmetin tam karşılığını verecektir.

0533 493 33 90
www.umutspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?