Maltepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

ikinci el berjer alanlar


Anadolu Yakası çok kalabalık bir nüfusu, geniş bir alanda barındırmaktadır. Maltepe de yoğun nüfusun yer aldığı yerlerden biridir. Ekibimiz uzun yıllardır ikinci el eşya sektöründe aktif şekilde faaliyet göstermekte, bölge, semt, ilçe ayrımı yapmadan müşterilerine ulaşmaktadır.

Maltepe ilçesi de hizmet alanımız içinde bulunmakta, dolayısıyla müşterilerimizden gelen ikinci el eşya satış talepleri de aynı şekilde değerlendirilmektedir. Firmamız daha önce hiç eşya satmamış veya ikinci el eşya sattığı zaman problem yaşamış müşterilerimize detaylı bilgi vermek için bu yazıyı sizinle paylaşmaktadır.

Elden çıkarmak istediğiniz eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bizimle paylaşmanız durumunda arkadaşlarımız size kısa sürede geri dönüş sağlayacak ve alabileceğimiz fiyatı iletecektir. Fiyat konusunda müşterilerimizle karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra, sizin istediğiniz tarih ve saatte arkadaşlarımız Maltepe ilçesindeki adresinize gelecek ve eşyalarınızı nakit satın alacaktır. Bu süreç içinde hiçbir hizmetimiz için sizden ücret talep edilmez.

İkinci el eşya satarken yüksek fiyat teklifi almakla beraber iyi bir esnafla çalışmaya da özen göstermeniz sizin menfaatinize olacaktır. Böylece kötü sürprizler yaşamaz, zamanında ve anlaştığınız fiyattan eski eşya satışı yapabilirsiniz. Maltepe veya başka bölgeden yapacağınız satışlarınız için bizi arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?