Sancaktepe 2. İkinci El Eşya Alanlar

ikinci el led televizyon alanlar
ikinci el led televizyon alanlar

Eşyalarını elden çıkarmak için güvenilir bir firma arayan müşterilerimize Sancaktepe bölgesinde de hizmet veriyoruz. Uzun yıllardır eski eşya satmak istiyorum diyen herkese hizmet veren ve bunu mümkün olan en hızlı şekilde yapan firmamızın çalışma şeklini ve sürecini yazımızın devamında size anlatacağız. Maddeler halinde ilerlemenin bize daha faydalı olacağını düşünüyoruz.


  • Öncelikle hangi eşyalarınızı satacağınıza karar vermelisiniz.
  • Daha sonra bu eşyaların fotoğraflarını çekerek bize whatsapp veya email ile göndermeli ve fiyat teklifimizi beklemelisiniz.
  • Eşyalarınızın fotoğrafları incelendikten sonra size geri dönüş yapılacak ve eşyalarınız için fiyat teklifimiz iletilecektir.
  • Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz adresinize gelecek ve eşyalarınızın bulunduğu yer Sancaktepe ilçesinin neresinde olursa olsun adresinizden alım yapacaktır.
  • Her bölge ve ilçeden ikinci el eşya alımı yapabilen firmamız hiçbir müşterisinden nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler için ücret talep etmeyecektir.
Her eşyanın alımını yapmamız maalesef mümkün değildir. Bizim için önemli olan temiz, sağlam ve müşterilerimizin tercih edecekleri yani satabileceğimiz ürünler almaktır. Sancaktepe ilçesinden pek çok farklı ikinci el eşya alımı yapmaktayız. Kimi zaman beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, ofis mobilyası, deri koltuk gibi eşyaları alırken kimi zaman da el halısı, gümüş eşya, klasik mobilya, saat, plak, eski obje gibi eşyalarınızı alıyoruz.

Sancaktepe ikinci el eşya satışınız için bizi hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?