2. İkinci El Televizyon Alan Yerler

ikinci el televizyon alanlar

Evinizde veya iş yerinizde kullanmadığınız televizyonlarınızı nakit alıyoruz. Firmamız İstanbul sınırları içine hizmet vermekte, satmak istediğiniz televizyonlarınızı belirli kriterlere göre fiyatlandırmaktadır.

İkinci el televizyon alanlar nasıl fiyat verir, ürününüzü nasıl teslim alır size bunlardan bahsedecek, bizi ve hizmetlerimizi daha yakından tanımanızı sağlayacağız. Hemen başlayalım

İkinci el televizyon nasıl satılır?

Yapmanız gereken şey çok basit. Bizimle iletişime geçerek ürünün markasını ve model numarasını söylemek ve fiyat teklifimizi değerlendirmektir.

Arkadaşlarımız fiyat teklifinde anlaşma sağlandıktan sonra adresinize gelerek ürünü yerinden teslim alacaktır.

Fiyat neye göre belirleniyor?

İkinci el televizyon alanlar için fiyatı etkileyen pek çok faktör vardır. Bunları satır satır yazmak yerine maddeler halinde sıralamak daha yararlı olacaktır.
  • Ürünün sorunsuz olması. Yani ekranında çizgi, kararma, gölge, ölü piksel gibi hatalar olmamalı. Böyle bir durumda ikinci el televizyon almamız mümkün değildir.
  • Ekran boyutu yani ürünün kaç inch olduğu çok önemlidir. Daha büyük ekran televizyonlar daha hızlı satıldığı için ve genelde özellikleri daha fazla olduğu için daha yüksek fiyattan alınır.
  • Smart, 4K, Wi-fi, kendinden uydu, yüksek çözünürlük gibi özellikler ürünün fiyatını artıran diğer faktörlerdir.
  • Ürünün kutusunun kutusunun, ayağının ve kumandasının eksiksiz olması. Bu madde olmazsa olmaz değildir. Ancak ürünün kutusunun ve aparatlarının tam olan fiyatı olumlu etkiler. 
  • Marka da fiyatı yukarı çeken etkenlerdendir. İkinci el Samsung, Lg, Philips, Toshiba, Sony, Arçelik, Beko, Vestel, Toshiba, Panasonic gibi markaların televizyonları daha yüksek fiyattan alınır.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

İkinci el televizyon alan yerler arasından bizi tercih etmeniz halinde eksiksiz, kaliteli ve zahmetsiz bir hizmet alırsınız. Anlaştığımız fiyat tarafınıza nakit olarak ödenirken fiyat düşürmek için tekrar tekrar pazarlık yapılmaz.

Güvenilir bir alışveriş, yüksek fiyat, kaliteli hizmet için bizi haftanın 7 günü arayabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?