Bahçelievler 2. İkinci El Eşya Alanlar

Bahçelievler ikinci el eşya alanlar

Firmamız her bölgeden, her ilçeden ikinci el eşya alımı yapabilmektedir. Bu alımlarını Bahçelievler ilçesinde de yapan, müşterilerinden gelen her talebi en kısa sürede değerlendiren arkadaşlarımız nasıl alım yapmakta, eşyalarınız için neye göre fiyat vermektedir? Yazımızın devamında bu sorularınızın cevaplarını vermeye gayret edecek, bize nasıl ikinci el eşya satacağınızı anlatacağız. Hemen başlayalım

İkinci el eşya nasıl satılır?

Eşyanızın değerini öğrenmek, kaça alınıp satılacağını bilmek istiyorsanız bize fotoğraflarını göndermeniz yeterlidir. Bahçelievler ikinci el eşya satışınızın büyük bir bölümünü bu işlemi yaparak halletmiş olacaksınız. Whatsapp veya email ile bu işlemi çok kısa sürede halledebilirsiniz.

Gönderdiğiniz fotoğraflar arkadaşlarımız tarafından kısa süre içinde değerlendirilecek, size teklif edebileceğimiz fiyat tarafınıza bildirilecektir. Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlanmasından sonra ekibimiz Bahçelievler ilçesindeki adresinize gelecek ve eşyalarınızı nakit ödemesini yaparak satın alacaktır. 

Ne tür eski eşya alıyoruz?

Yıllardır eski eşya alımı yapan firmamız birbirinden farklı pek çok eşyanın alımını yapabilmektedir. Bahçelievler ikinci el eşya alanlar, temiz, sağlam ve satılabilecek ikinci el beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, bulaşık makinesi, sıfır beyaz eşya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, bahçe mobilyası, ofis mobilyası, deri koltuk, chester koltuk, el halısı, makam takımı, gümüş eşya, eski obje, klasik mobilya, varaklı mobilya, Metebronz, bahü, plak, tablo gibi pek çok eşyanızı alabiliyoruz.

Nakliye ve ödeme

Bahçelievler ikinci el eşya alımı için gerekli olan nakliye ve taşıma işlemleri ekibimiz tarafından halledilecek ve sizden en ufak bir nakliye ya da taşıma ücreti talep edilmeyecektir. Anlaştığımız ücret eşyalarınızın alımından sonra size nakit ödenecek, fiyat düşürmek için bahaneler üretilerek tekrar tekrar pazarlık yapılmayacaktır.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?