Bakırköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

     
Bakırköy ikinci el eşya alanlar

      Herkesin elden çıkarmak istediği, evinde, iş yerinde veya deposunda bekleyen fazlalık eşyaları olabilir. Bunları daha fazla bekletmeden, zamanında elden çıkarırsanız maddi bir gelir elde edebilirsiniz. Tüm İstanbul genelinde olduğu gibi Bakırköy ilçesinden gelecek taleplere de hızlı şekilde cevap veren firmamız, eşyalarınızı istediğiniz gün nakit satın alacaktır. Peki bunun için ne yapmanız, nasıl bir yol izlemeniz gerekir. İsterseniz size detaylı şekilde anlatabiliriz.

İkinci el eşya nasıl satılır?

Belki gözünüzde büyütüyorsunuz ancak ikinci el eşya satmak çok basit. Tek yapmanız gereken fotoğraflarını çekerek bize göndermek ve fiyat teklifimizi değerlendirmektir. Bakırköy ikinci el eşya satışınız için bunu yapmanız yeterli. Arkadaşlarımız elimize ulaşan eşya fotoğraflarını inceledikten sonra size mutlaka olumlu olumsuz geri dönüş yapıyor, alabileceğimiz eşyalar olması halinde ise fiyat teklifimizi iletiyor. 

Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz Bakırköy ikinci el eşya alımı için adresinize geliyor ve anlaştığımız ücreti nakit ödeyerek ürünlerinizi satın alıyor. 

Neye göre fiyat veriyoruz?

Bakırköy ikinci el eşya alanlar için önemli olan satabileceği ürünler almaktır. İlk kriter budur. Temizlik, sağlamlık ve model diğer dikkat ettiğimiz detaylardır. Eşyalarınız ne kadar yeniye yakın, temiz ürünler ise o kadar yüksek fiyattan satın alınır. İkinci el beyaz eşya, klima, buzdolabı, çamaşır makinesi, led televizyon, koltuk takımı, L koltuk, yatak odası, yemek odası, el halısı, gümüş eşya, eski obje, bahü, tablo, deri koltuk, ofis mobilyası, Metebronz, Fatih Kıral, Kervan Mobilya, Mudo Concept gibi pek çok eşyanızı satın alabiliyoruz.

Nakliye ve ödeme

Bakırköy olsun, başka bir ilçe olsun ikinci el eşya alımı yapacağımız zaman sizden nakliye, taşıma veya yükleme ücreti talep etmeyiz. Eşyalarınız kendi aracımız ve elemanlarımızla taşınırken siz hiçbir zahmet çekmez, elinizi bile sürmeden eşyalarınızı değerinde satmanın keyfini yaşarsınız. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?