Çekmeköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Çekmeköy ikinci el eşya alanlar

Müşterilerimizden gelen eşya satış taleplerini tüm detaylarına kadar inceleyen, mümkün olan en yüksek fiyatı teklif eden firmamız, Çekmeköy ilçesinden arayan müşterilerine de aynı şekilde hizmet vermekte, eşyalarını istedikleri gün adreslerinden alabilmektedir.

Pek çok müşterimizin daha önce böyle bir tecrübesi olmadığı için nasıl satış yapacaklarını, fiyat teklifinin neye göre verildiğini bilmemekte, bu yüzden eşyalarını değerinin çok altında satmaktadır. Biz de bu yazımızda size ikinci el eşya nasıl satılır sorusunun cevaplarını verecek, neden bizi tercih etmenizi istediğimizi anlatacağız. Haydi başlayalım

Çekmeköy ilçesinden nasıl alım yapıyoruz?

İkinci el eşya satmak için bizi arayan müşterilerimizden eşyaları hakkında bilgi alıyor, alabileceğimiz türden ürünler olması halinde fotoğraflarını göndermelerini rica ediyoruz. Whatsapp veya email ile çok kısa sürede bu işlemi yapabilirsiniz. 

Gelen ikinci el eşya fotoğrafları ekibimiz tarafından değerlendirildikten sonra size geri dönüş yapılarak fiyat teklifimiz iletilir. Fiyat konusunda karşılıklı anlaşma sağlandıktan sonra Çekmeköy ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden, istediğiniz gün ve saatte alım yapılır. 

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Firmamız profesyonel ve deneyimli bir ekibe sahip olduğu için birbirinden farklı pek çok ürünü değerinde fiyatlandırabilmektedir. Çekmeköy bölgesinden yaptığımız alımlarda da bu farklılığı görmekte, müşterilerimizden çok farklı eşyalar alabilmekteyiz. İkinci el beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, elektronik eşya, ses sistemi, yatak odası, yemek odası, klasik mobilya, oymalı mobilya, deri koltuk, ofis mobilyası, el halısı, cam eşya, eski obje, gümüş eşya, Hereke halısı, ağaç mobilya, Metebronz, Kervan Mobilya, Fatih Kıral, Mudo Concept gibi eşyalarınızı ve çok daha fazlasını satın alıyoruz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Çekmeköy ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih etmeniz halinde eşyalarınızı problem yaşamadan, zamanında ve anlaştığımız fiyattan satabilirsiniz. Arkadaşlarımız alım yaparken tekrar tekrar pazarlık yapmadan, fiyatı düşürmek için eşyalarınıza bahaneler bulmadan, sizden nakliye veya taşıma ücreti talep etmeden satın alıyor.

Firmamız haftanın 7 günü Çekmeköy bölgesine aktif hizmet vermektedir. Bizi hiç çekinmeden, güven duyarak arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?