El Halısı Alanlar


Sahip olduğunuz halının değerini öğrenmek ve nakit satmak mı istiyorsunuz? Firmamız sahip olduğunuz el halısı ve el dokuması halı için size mümkün olan en yüksek fiyatı vererek, satmak istediğiniz gün ise adresinizden nakit alıyor. Yazımızın devamında bu işlemi nasıl yapacağınızı ve nelere dikkat etmeniz gerektiğini anlatacağız. İsterseniz sözü uzatmadan hemen başlayalım

El halısı nasıl satılır?

Ailenizden size kalan veya kendiniz için satın aldığınız ancak elden çıkarmak istediğiniz halınız için bizimle iletişime geçerek bilgi vermeniz veya halınızın fotoğraflarını whatsapp veya email ile bize göndermeniz yeterli olacaktır. Peki daha sonra?

Arkadaşlarımız elimize ulaşan fotoğraflarını inceledikten sonra size kısa süre içinde dönüş yapacak ve halınızın değerini, alabileceğimiz tutarı bildirecektir. El halısı satmak istiyorum diyerek bize ulaşan her müşterimiz aynı kalitede hizmet almaktadır. 

Fiyat neye göre belirleniyor?

El halısı alanlar için önemli olan satacağınzı halının desenleri, renkleri, ait olduğu yöresi, çürüme olup olmadığıdır. Bir halı ne kadar temizse o kadar yüksek fiyattan alınır. Hereke halısı, Bünyan halısı, İsfahan, Sivas Cezaevi halısı, İpek halı, Tebriz halısı, Buhara halısı gibi halılar piyasada hızlı satılan, müşterilerimizin tercih ettiği halılar olduğu için biz de bu tarz halıları satmak isten müşterilerimize elimizden gelen en yüksek fiyatı teklif ederiz.

Bazı müşterilerimiz el halısı saklama kurallarına uymadığı için halılarını çürümeye terk etmekte, üzerlerinde abrajlar ve yırtılmalar oluşmasına sebep olmaktadır. Bu tarz yırtık ve çürümeler bulunan halılar ne kadar değerli olursa olsun çok yüksek fiyatlara alınmaz. 

Ödeme ve teslim alma

Halınız için anlaştığımız tutar teslim alma sırasında size nakit olarak ödenir. El halısı satacağınız zaman bizi tercih etmemiz halinde en kısa zamanda adresinize gelerek halınızı teslim alıyor, anlaştığımız tutarı düşürmek için tekrar tekrar pazarlık yapmıyoruz. 

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?