Göktürk 2. İkinci El Eşya Alanlar

Göktürk ikinci el eşya alanlar

İhtiyaç fazlası eşyalarınızı ne yapacaksınız? Göktürk ikinci el eşya alan yerler ile ilgili yardım almak, eşyalarınızı aynı gün içinde nakit satmak ister misiniz? O halde doğru yerdesiniz. 

İstanbul genelinde hizmet veren, eşyalarını satmak isteyen herkese ulaşan firmamızın nasıl alım yaptığını, eşyalarınızı neye göre fiyatlandırdığını anlatacağız. Haydi vakit kaybetmeden başlayalım

Nasıl fiyat veriyoruz?

Göktürk bölgesi çok merkezi bir yer değildir. Dolayısıyla eşyalarını satmak isteyen müşterilerimize fiyatlandırma yapmak için adreslerine gitmemiz çok zor.

Böyle durumlarda müşterilerimizden eşyalarının fotoğraflarını göndermelerini rica ediyoruz. Whatsapp ya da email bu işlem için biçilmiş kaftan. Hemen gönderebilirsiniz.

Gelen ikinci el eşya fotoğrafları ekibimiz tarafından incelendikten sonra size geri dönüş yapılır. Cevabımız olumlu ile fiyat teklifimiz iletilir.  

Göktürk bölgesinden nasıl alım yapıyoruz?

Teklif ettiğimiz ikinci el eşya fiyatı konusunda anlaşma sağlandıktan sonra istediğiniz gün adresinizden alım yapıyoruz. Alım için gerekli olan nakliye ve taşıma işlemleri ekibimiz tarafından ücretsiz yapılır. 

Ne tür ikinci el eşya yapıyoruz?

Göktürk ikinci el eşya alanlar için eşyanızın temizliği önemlidir. Satılabilir, bilinen bir markaya ait olan, modeli güzel ürünler yüksek fiyattan alınır. İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, ofis mobilyası, deri koltuk gibi eşyalarınızın yanı sıra eski eşya da alıyoruz.

Eski eşya, antika eşya kadar olmasa da hala değerli olan eşyalardır. El halısı, gümüş eşya, eski obje, plak, hat yazısı, tuğra, Kuran-ı Kerim, tablo, Metebronz, Fatih Kıral, heykel, bahü, saat gibi eşyalar bu grupta sayılabilir. 

Göktürk semtinden eşyalarınızı değerinde satmak mümkün. Bizi tercih etmeniz durumunda sizi memnun edeceğimizden emin olabilirsiniz. Haftaının 7 günü hizmetinizdeyiz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?