Kadıköy 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kadıköy ikinci el eşya alanlar

Eşyalarını satmak için bizi arayan müşterilerimizin nereden aradığı değil ne satmak istediği ile ilgileniyoruz. Çünkü firmamız İstanbul sınırlarının tamamına hızlı şekilde hizmet vermekte, Kadıköy ilçesini de bu hizmet ağı içine dahil etmektedir. Bu yazıyı sizinle paylaşmamızın sebebi de bize ikinci el eşya satmak isteyen müşterilerimize nasıl hizmet verdiğimizden detaylı şekilde bahsetmek içindir. 

Caddebostan, Suadiye, Erenköy, Fenerbahçe, Çiftehavuzlar, Kozyatağı, Sahrayıcedid gibi önemli semtleri olan ilçenin neresinde olursanız olun aynı kaliteli hizmeti alabilirsiniz. İsterseniz uzatmadan hemen başlayalım

Eşyalarınız için nasıl fiyat alacaksınız?

Yapmanız gereken eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize mail veya whatsapp yolu ile ulaştırmaktır. Daha sonra ne mi olacak? İşin bundan sonrası tamamen bizimle alakalı. Arkadaşlarımız gelen eşya fotoğraflarını inceleyerek size geri dönüş yapacak ve olumlu ya da olumsuz bir cevap verecek. Kadıköy ikinci el eşya alanlar için önemli olan temiz, sağlam ürünler almak olduğu için çok yıpranmış, yanık yırtık içinde olan eşyalarınızın alımını yapmadığından olumsuz cevap da verebilir. Eşyalarınız bizim alabileceğimiz türden ise size fiyat teklifimizi hemen iletiriz. 

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Kadıköy ikinci el eşya alımında birbirinden farklı pek çok eşya ile karşılaşmaktayız. İkinci el beyaz eşya, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, elektronik eşya, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, klasik eşya, eski eşya, ofis mobilyası, deri koltuk, chester koltuk, makam takımı, plak, tablo, işlemeli bez, hat yazısı, tuğra, Metebronz, Fatih Kıral gibi pek çok eşyanız bizim ilgi alanımıza girmektedir. 

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Çünkü firmamız gününde ve saatinde Kadıköy ilçesindeki adresinizde olacak, sizi mağdur etmeden, bekletmeden alım yapacak ve eşyalarınız için anlaştığımız tutarı nakit ödeyecektir. Nakliye ve taşıma bize ait olduğu için hiçbir masrafa katlanmadan, zahmet çekmeden, güven içinde eşyalarınızı satabilirsiniz. 

www.umutspot.com
0533 493 33 90
umutspot@gmail.com






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?