Kartal 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kartal ikinci el eşya alanlar
Kartal ikinci el eşya satışı yapmak için güvenilir bir firma mı arıyorsunuz? Size bu hizmeti tam da istediğiniz gibi sağlayabiliriz. Nasıl mı? Yazımızı sizlerle paylaşmamızın amacı da bu. Biz bu işi yıllardır yapıyoruz ancak ilk defa satış yapacak olan müşterilerimiz için söyleyecek, anlatacak şeylerimiz var

Eşyalarınızı nasıl satacaksınız? Nasıl fiyat alacaksınız? İkinci el eşya alan yerler güvenilir mi? Biliyoruz ki kafanızda bunlar gibi pek çok soru işareti var. Belki de sırf bunları cevaplayamadığınız için satma işini erteliyorsunuz. Haydi soru işaretlerini kaldıralım

Kartal ikinci el eşya satışı nasıl yapılır?

İşin iki aşaması var. 
  1. Birincisi size düşen kısmı. Size düşen sadece Kartal ikinci el eşya alanlar arasından bizi tercih edip iletişime geçmektir. Daha sonra eşyalarınız hakkında bilgi vermek mümkünse fotoğraflarını göndermektir.
  2. Bize düşen ise elimize ulaşan fotoğraflarını inceledikten sonra hızlı şekilde fiyatlandırma yapıp size geri dönüş sağlamaktır.
           Tabi iş burada bitmiyor. Fiyat konusunda anlaşma sağlandıktan sonra ekibimiz istediğiniz tarihte Kartal ilçesinin neresinde olursanız olun adresinize gelerek kapınızdan alım yapıyor.
        
           Nakliye, taşıma, yükleme gibi işlemler ise tamamen firmamıza ait olduğu için sizden hiçbir ücret alınmıyor. 

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Bizim için önemli olan satabileceğimiz ürünler almaktır. Yani çok yıpranmamış, yanık yırtık, arıza gibi kusurları olmayan, bir başkasının tercih edebileceği ürünler. Kartal bölgesinden bu tarz işimize yarar ikinci el eşya çıkarabilmekteyiz. İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, koltuk takımı, yatak odası, yemek odası, deri koltuk ofis mobilyası gibi ürünler bunlardan başlıcalarıdır.

Eski eşya olarak tabir edilen, antika olmasa da hala değerini koruyan ürünler de alabilmekteyiz. Plak, pikap, heykel, işlemeli bez, hat yazısı, el yazması eser, el halısı, gümüş, eski obje, berjer, Metebronz, Kervan mobilya, Fatih Kıral, klasik eşya gibi ürünler de ilgi alanımıza girer. Bu tarz ürünleri de değerinde alabiliriz.

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Kartal ikinci el eşya satışını için bizi tercih etmeniz halinde gününde, kaliteli ve profesyonel hizmet alabilirsiniz. Eşyalarınızı satarken kötü sürprizler yaşamaz, zahmet çekmez, masraf etmezsiniz. Bizi haftanın 7 günü hiç çekinmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
www.umutspot.com
umutspot@gmail.com


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?