Kavacık 2. İkinci El Eşya Alanlar

Kavacık ikinci el eşya alanlar

Eşyalarınızı elden çıkarmak mı istiyorsunuz? Kavacık ikinci el eşya alanlar için bizi tercih etmeniz halinde bunu çok kısa süre içinde, zahmet çekmeden yapabilirsiniz.

Nasıl mı? Detayları yazımızın devamında paylaşacak tüm sürece hakim olmanızı sağlayacağız. Haydi madde madde ilerleyelim.

Kavacık semtinden nasıl ikinci el eşya satılır?

İkinci el eşya satmak istiyorum diyorsanız bu işin iki aşamadan oluştuğunu bilmeniz gerekir. Birincisi size düşen kısmı, ikincisi bize düşen.

Size düşen kısmı bizimle iletişime geçmek ve eşyalarınızın türü, durumu ile ilgili kısa bilgiler vermektir. Mümkünse ürünlerin fotoğraflarını WhatsApp veya email ile bize göndermeniz de işlerimizi çok hızlandırır. 

Kavacık çok merkezi bir yer olmadığı ve her ikinci el eşya fiyatlandırması için adresinize gelemeyeceğimiz için fotoğraf göndermeniz çok yararlı olacaktır. Bundan sonrası bizim işimiz yani ikinci aşama.

Ekibimiz elimize ulaşan fotoğrafları inceledikten sonra size geri dönüş yapacak ve fiyat teklifimizi iletecektir. Fiyatta anlaştıktan sonra istediğiniz gün Kavacık bölgesindeki adresinizden alım yaparız.

Fiyat verirken nelere dikkat ediyoruz?

İkinci el eşya fiyatlandırması yaparken fiyat teklifi işin en kritik kısmıdır. Sizi memnun edecek, eşyalarınızın değerinde bir fiyat vermeye gayret ediyoruz. Bunu belirleyen faktörler de temizlik, sağlamlık ve satılabilirliktir.

Çok yıpranmış, yanık yırtık içinde kalmış, ömrünü tamamlamış ürünleri almamız maalesef mümkün değil.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Kavacık ikinci el eşya alan yerler için eşyalarınızın sağlam ve yeniye yakınlığı önemlidir. Pek çok farklı türdeki eşyaları değerlendirebiliyoruz.
 
İkinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima, led televizyon, elektronik eşya, yatak odası, yemek odası, koltuk takımı, ofis mobilyası, deri koltuk, el halısı, gümüş eşya, eski obje, klasik eşya, plak, bahü, heykel gibi eşyalarınız ilgi alanımıza girmektedir.

Kavacık ikinci el eşya alımı için haftanın  günü size aralıksız hizmet vermekteyiz. Bizi tereddüt etmeden arayabilirsiniz.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com














Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?