Pendik 2. İkinci El Eşya Alanlar


Pendik ikinci el eşya alanlar

Pek çok farklı türden ikinci el eşya alımı yapan firmamız İstanbul'un tamamına hizmet vermekte, eşyalarınızı çeşitli kriterleri göz önünde bulundurarak fiyatlandırmakta, istediğiniz gün nakit ödemesini yaparak satın almaktadır. Pendik ilçesi de hizmet sahamızın içerisinde olduğundan bize ikinci el eşya satmak istediğini söyleyen müşterilerimize en standartta hizmet veriyoruz. Yazımızın devamında eşyalarınızı nasıl satabileceğinizden bahsedip neden bizi tercih etmenizi istediğimizi anlatacağız.

İkinci el eşya nasıl satılır?

Eşyalarınızın fotoğraflarını çekerek bize göndermeniz bu işin ilk aşamasıdır. Whatsapp veya email ile çok kolay şekilde bu işlemi yapabilir böylece hızlıca fiyat teklifi alabilirsiniz. Size sunduğumuz fiyatı onaylamanız durumunda tarih belirlenir ve eşyalarınız belirlenen gün Pendik ilçesinin neresinde olursanız olun adresinizden satın alınır. 

Eşyalarınıza neye göre fiyat verilir?

İkinci el eşya satmak istiyorum diyen her müşterimizin eşyasını almamız mümkün değil. Alım yaparken eşyalarınızın temiz olmasına, sağlam ve satılabilir durumda olmasına özen gösteririz. Pendik ilçesinden yapılan alımlarda genelde istediğimiz tarzda eski eşya bulabiliyoruz.

Ne tür ikinci el eşya alıyoruz?

Ekibimiz son derece deneyim sahibi, profesyonel bir ekip. Bu yüzden birbirinden çok farklı türden de olsa eşyalarınızın pek çoğunu alabiliyoruz. Günlük yaşantınızda kullandığınız ikinci el beyaz eşya, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, led televizyon, klima, yatak odası, koltuk takımı, yemek odası, ofis mobilyası, deri koltuk, chester koltuk, klasik mobilya, eski eşya, el halısı, eski obje, gümüş eşya, oymalı mobilya, varaklı mobilya, plak, bahü, hat yazısı, saat, kitap gibi eşyalarınız ilgi alanımıza girmekte, Pendik ilçesinden gelen bu tarz eski eşya satış taleplerinizi değerlendirmekteyiz.

Firmamız haftanın 7 günü müşterilerine hizmet vermekte, eşyalarınızı sizi üzmeden, memnuniyetinize önem vererek satın almaktadır. Sadece Pendik ilçesi değil her semte hizmet vermektedir.

0533 493 33 90
umutspot@gmail.com
www.umutspot.com










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Belediyeler Eski Eşya Alıyor Mu?

Vintage Ürün Nedir?

Spot Eşya Nedir ?